Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hanyatt SL Hullámfarkasok
erősek ellen Tactiek Sarok3
72% Balbezit 28%
15% Spel op eigen helft 85%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 42.9
formidable Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Padevět onderschept slim de pass. Padevět speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alesina neemt de hoekschop. Vidić springt en kopt de bal. Ibričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vidić rent richting de bal. Vidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 1:0

8e minuut.
Vidić rent richting de bal. Ibričić met een sublieme pass. Dobronya kopt de bal weg. Nyerges probeert de bal met de borst te controleren. Nyerges haalt uit met een fantastische trap. Ibričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidić is nu in balbezit. Vidić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 2:0

14e minuut.
Dabo met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alesina met de inworp. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 3:0

22e minuut.
Ibričić speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alesina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vidić rent richting de bal. Vidić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zambrotta passt de bal met de wreef. Ziegler is nu in balbezit. Ziegler passt de bal in één keer door. Trūlis rent richting de bal. Trūlis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alesina neemt de hoekschop. Ziegler kopt de bal weg. Vidić is nu in balbezit. Vidić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Ziegler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziegler speelt de bal door. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 4:0

36e minuut.
Ibričić met een sublieme pass. Inworp. Alesina met de inworp. Vidić controleert de bal met de borst. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Ibričić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Kapcsos probeert naar een medespeler te passen. Zambrotta heeft problemen om de bal te vangen. Zambrotta speelt de bal door. Trūlis bereikt de bal nog maar net als eerste. Trūlis draait met de bal, schiet en ... Ibričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidić is nu in balbezit. Vidić haalt uit met een fantastische trap. Ibričić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 5:0

40e minuut.
Trūlis rent richting de bal. Trūlis passt de bal met de wreef. Vidić is nu in balbezit. Vidić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 6:0

41e minuut.
Trūlis probeert naar een medespeler te passen. Alesina bereikt de bal nog maar net als eerste. Alesina speelt de bal door. Vidić is nu in balbezit. Vidić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ibričić trapt de bal weg. Klungelig pakt Papa Diane de bal. Papa Diane geeft de bal voor. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Inworp. Sagastume komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 17%, Hullámfarkasok 83%.
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 6:0

46e minuut.
Moraru rent richting de bal. Moraru speelt de bal door. Vidić heeft problemen om de bal te vangen. Vidić draait met de bal, schiet en ... Ibričić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 7:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fros komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta speelt de bal door. Moraru speelt de bal door. Trūlis is nu in balbezit. Trūlis haalt uit met een fantastische trap. Ibričić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vidić is nu in balbezit. Vidić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 8:0

61e minuut.
Kapcsos geeft een hoge lob. Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić passt de bal zonder na te denken. Trūlis heeft problemen om de bal te vangen. Trūlis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 9:0

62e minuut.
Villanueva komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Ziegler passt de bal zonder na te denken. Alesina met een sublieme pass. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 10:0

67e minuut.
Zambrotta met een sublieme pass. Fros bereikt de bal nog maar net als eerste. Fros passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Villanueva rent richting de bal. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 11:0

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fros neemt de hoekschop. Vidić kopt de bal weg. Klungelig pakt Villanueva de bal. Villanueva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 12:0

89e minuut.
Klungelig pakt Vidić de bal. Vidić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fros de bal. Fros passt de bal in één keer door. Villanueva is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 13:0

90e minuut.
Vidić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidić speelt de bal door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva schiet op doel. Ibričić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanyatt SL 14%, Hullámfarkasok 86%.
Hanyatt SL - Hullámfarkasok 14:0