Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búza tér Mission FC 2011
Normal Tactiek H-9
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 37
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 45
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


10e minuut.
Laczi passt de bal zonder na te denken. Cserba is nu in balbezit. Cserba passt de bal in één keer door. Megyei is nu in balbezit. Megyei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hanák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Hidi de bal. Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilicz passt de bal met de wreef. Megyei is nu in balbezit. Megyei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:2

16e minuut.
Börcsök is nu in balbezit. Laczi verovert de bal door een tackle van achteren. Laczi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bilicz de bal. Bilicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bilicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Hanák probeert naar een medespeler te passen. Nyers kopt de bal weg. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:3

21e minuut.
Halmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi passt de bal zonder na te denken. Megyei rent richting de bal. Megyei schiet op doel. Hanák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:4

24e minuut.
Stabrowski geeft een hoge lob. Megyei heeft problemen om de bal te vangen. Börcsök tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Megyei raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyers wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Solymosi geeft een lange en hoge pass. Cserba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserba geeft de bal voor. Megyei kan de bal niet met de borst controleren. Megyei draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lator probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halmi neemt de hoekschop. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Lator rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Megyei probeert naar een medespeler te passen. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:5

33e minuut.
Abonyi heeft problemen om de bal te vangen. Megyei rent richting de bal. Ujvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei onderschept slim de pass. Megyei draait met de bal, schiet en ... Hanák bokst de bal weg.

35e minuut.
Stabrowski passt de bal zonder na te denken. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi passt de bal in één keer door. Megyei is nu in balbezit. Megyei haalt uit met een fantastische trap. Hanák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stabrowski zal de hoekschop nemen. Halmi kopt de bal weg. Laczi rent richting de bal. Laczi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Börcsök heeft problemen om de bal te vangen. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szusza verovert de bal door een tackle van achteren. Szusza geeft een hoge lob. Laczi kopt de bal weg. Bilicz heeft problemen om de bal te vangen. Bilicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Halmi speelt de bal door. Solymosi rent richting de bal. Bilicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búza tér 79%, Mission FC 2011 21%.
Búza tér - Mission FC 2011 0:6

46e minuut.
Daar is Börcsök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laczi geeft een hoge lob. Stabrowski kopt de bal weg. Megyei heeft problemen om de bal te vangen. Megyei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Solymosi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Halmi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Bazsó de bal. Laczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczi passt de bal in één keer door. Bilicz rent richting de bal. Bilicz draait met de bal, schiet en ... Hanák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Lator trapt de bal weg. Laczi kopt de bal weg. Megyei is nu in balbezit. Bilicz is nu in balbezit. Bilicz draait met de bal, schiet en ... Hanák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Doeltrap. Solymosi trapt de bal weg. Megyei kopt de bal weg. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cserba geeft een lange en hoge pass. Bilicz kopt de bal weg. Megyei rent richting de bal. Megyei draait met de bal, schiet en ... Hanák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Cserba is nu in balbezit. Cserba passt de bal in één keer door. Bilicz rent richting de bal. Bilicz haalt uit met een fantastische trap. Hanák probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

73e minuut.
Halmi met de inworp. Laczi rent richting de bal. Laczi met een sublieme pass. Bilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Gollovitzer de bal onder controle te krijgen. Nyilas probeert naar een medespeler te passen. Laczi probeert naar een medespeler te passen. Bilicz rent richting de bal. Bilicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burdisso komt het veld opgelopen. Halmi met de inworp. Laczi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Solymosi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nyers is nu in balbezit. Nyers geeft een lange en hoge pass. Burdisso rent richting de bal. Burdisso draait met de bal, schiet en ... Hanák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:7

83e minuut.
Burdisso rent richting de bal. Solymosi rent richting de bal. Burdisso onderschept slim de pass. Burdisso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Búza tér - Mission FC 2011 0:8

84e minuut.
Abonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abonyi passt de bal met de wreef. Burdisso is nu in balbezit. Burdisso heeft problemen om de bal te vangen. Burdisso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Kodolányi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szusza. Kodolányi raakt geblesseerd tijdens het duel. Vecsei zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laczi kopt de bal weg. Bazsó bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdisso onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búza tér 76%, Mission FC 2011 24%.
Búza tér - Mission FC 2011 0:8