Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sásdi Angyalkák Fc Baráti Kör FC.
Próba! Tactiek ziccer1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
48.4 gemiddelde waardering 56.7
solid Schieten very good
solid Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Vágvölgyi speelt de bal door. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno speelt de bal door. Sirevåg rent richting de bal. Burkus rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 1:0

5e minuut.
Bereczki rent richting de bal. Bereczki passt de bal in één keer door. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka draait met de bal, schiet en ... Börcsök maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 1:1

8e minuut.
Böőr kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wessel de bal onder controle te krijgen. Clemeno speelt de bal door. Burkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus schiet op doel. Miemiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Wessel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Eynullayev de bal. Eynullayev passt de bal met de wreef. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka schiet op doel. Börcsök probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot geeft een hoge lob. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka onderschept slim de pass. Kuleczka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Clemeno probeert naar een medespeler te passen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Böőr de bal onder controle te krijgen. Ráday springt en kopt de bal. Miemiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 2:1

29e minuut.
Jüling verovert de bal door een tackle van achteren. Vágvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vágvölgyi met een sublieme pass. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... Miemiec bokst de bal weg.

30e minuut.
Böőr geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemeno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass. Ráday is nu in balbezit. Jaskot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jaskot krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Eynullayev speelt de bal door. Habas probeert naar een medespeler te passen. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 47%, Baráti Kör FC. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 2:2

47e minuut.
Böőr is nu in balbezit. Böőr geeft de bal voor. Inworp. Clemeno met de inworp. Sirevåg geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jeremiás kopt de bal weg. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas passt de bal in één keer door. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sirevåg kopt de bal weg. Jüling geeft een hoge lob. Kuleczka kopt de bal weg. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki schiet op doel. Börcsök kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Klungelig pakt Bimbó de bal. Eynullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Eynullayev passt de bal zonder na te denken. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki draait met de bal, schiet en ... Börcsök verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Bereczki verovert de bal door een tackle van achteren. Bereczki met een sublieme pass. Eynullayev met een sublieme pass. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 2:3

72e minuut.
Tasnádi geeft een hoge lob. Böőr heeft problemen om de bal te vangen. Burkus onderschept slim de pass. Burkus draait met de bal, schiet en ... Miemiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 3:3

75e minuut.
Sirevåg kopt de bal weg. Burkus is nu in balbezit. Met opzet legt Habas zijn tegenspeler op de grond. Burkus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vágvölgyi wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Habas speelt de bal door. Eynullayev rent richting de bal. Eynullayev met een sublieme pass. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Clemeno passt de bal met de wreef. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg geeft een hoge lob. Ráday is nu in balbezit. Ráday schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 53%, Baráti Kör FC. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Clemeno rent richting de bal. Clemeno geeft een lange en hoge pass. Böőr bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus onderschept slim de pass. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

95e minuut.
Habas is nu in balbezit. Habas passt de bal met de wreef. Eynullayev speelt de bal door. Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka haalt uit met een fantastische trap. Börcsök probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

99e minuut.
Na een snelle pass probeert Clemeno de bal onder controle te krijgen. Wessel geeft een lange en hoge pass. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 58%, Baráti Kör FC. 42%.
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 3:4

115e minuut.
Eynullayev passt de bal in één keer door. Kuleczka rent richting de bal. Tasnádi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuleczka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuleczka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Börcsök verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 3:5

120e minuut.
Vanderelst speelt de bal door. Habas geeft de bal voor. Daar is Jeremiás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Börcsök bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 43%, Baráti Kör FC. 57%.
Sásdi Angyalkák Fc - Baráti Kör FC. 3:5