Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DVTK 1910 Miskolc Csengődi SE
nyerő Tactiek bombastic
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49 gemiddelde waardering 53.8
solid Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Petercol onderschept slim de pass. Petercol geeft een hoge lob. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz geeft een hoge lob. Dicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

7e minuut.
Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikharulidze passt de bal met de wreef. Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Cabaleiro speelt de bal door. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 0:1

11e minuut.
Putrycz rent richting de bal. Sikharulidze onderschept slim de pass. Sikharulidze met een sublieme pass. Zagórski geeft een lange en hoge pass. Cheparinov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaleiro schiet op doel. Rajk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 0:2

22e minuut.
Cabaleiro kopt de bal weg. Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Cheparinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheparinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 0:3

25e minuut.
Putrycz is nu in balbezit. Putrycz geeft een lange en hoge pass. Blute is nu in balbezit. Dicu onderschept slim de pass. Dicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rebecchi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oryszko. Rebecchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebecchi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro schiet op doel. Rajk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sikharulidze geeft de bal voor. Cheparinov kopt de bal weg. Cabaleiro rent richting de bal. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ... Rajk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 0:4

35e minuut.
Oryszko passt de bal met de wreef. Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putrycz geeft een lange en hoge pass. Dicu krijgt zijn hoofd ertegen. Damianou werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 1:4

40e minuut.
Gerencsér passt de bal met de wreef. Putrycz is nu in balbezit. Putrycz passt de bal met de wreef. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Putrycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Keen onderschept slim de pass. Keen passt de bal zonder na te denken. Cabaleiro is nu in balbezit. Cabaleiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 53%, Csengődi SE 47%.
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 1:4

53e minuut.
Kotul verovert de bal door een tackle van achteren. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kotul krijgt een gele kaart. Cabaleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sikharulidze wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Farkasházy is nu in balbezit. Zagórski verovert de bal door een tackle van achteren. Zagórski passt de bal in één keer door. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro haalt uit met een fantastische trap. Rajk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Daar is Sikharulidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikharulidze speelt de bal door. Cheparinov is nu in balbezit. Cheparinov haalt uit met een fantastische trap. Rajk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 1:5

62e minuut.
Zagórski heeft problemen om de bal te vangen. Zagórski geeft de bal voor. Cheparinov rent richting de bal. Cheparinov draait met de bal, schiet en ... Rajk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 1:6

67e minuut.
Sikharulidze bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Putrycz. Sikharulidze is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sikharulidze zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheparinov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vatter kopt de bal weg. Sikharulidze probeert naar een medespeler te passen. Cabaleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabaleiro schiet op doel. Rajk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Sikharulidze passt de bal in één keer door. Zagórski is nu in balbezit. Zagórski passt de bal zonder na te denken. Cheparinov is nu in balbezit. Cheparinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Pekról komt het veld opgelopen. Vágner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farkasházy rent richting de bal. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér geeft een lange en hoge pass. Oryszko springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leclair komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Zagórski probeert naar een medespeler te passen. Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Pekról is nu in balbezit. Pekról schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 69%, Csengődi SE 31%.
DVTK 1910 Miskolc - Csengődi SE 1:6