Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nincs egy vasam Se max
1 Tactiek v5
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten very good
weak Passen solid
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Rychlik is nu in balbezit. Rychlik geeft een lange en hoge pass. Dugalits is nu in balbezit. Dugalits draait met de bal, schiet en ... Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - max 0:1

18e minuut.
Melro is nu in balbezit. Buzała begaat een overtreding. Melro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rosas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ternheim geeft de bal voor. Nánási kopt de bal weg. Bursuc rent richting de bal. Bursuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bakó rent richting de bal. Rychlik onderschept slim de pass. Rychlik passt de bal zonder na te denken. Dugalits is nu in balbezit. Dugalits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Bakó is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosas. Rosas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ternheim onderschept slim de pass. Ternheim passt de bal met de wreef. Vén met een sublieme pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Vén met de inworp. Rychlik rent richting de bal. Rychlik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bursuc de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - max 0:2

40e minuut.
Dugalits rent richting de bal. Szokol rent richting de bal. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu passt de bal in één keer door. Neag geeft een lange en hoge pass. Kaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dugalits raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 75%, max 25%.
Nincs egy vasam Se - max 0:2

47e minuut.
Neag is nu in balbezit. Presser bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag onderschept slim de pass. Neag haalt uit met een fantastische trap. Kaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Von Wattenwyl kopt de bal weg. Melro rent richting de bal. Melro passt de bal zonder na te denken. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Kaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Ternheim probeert de bal aan de voet te houden. Bursuc rent richting de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Rychlik is nu in balbezit. Rychlik speelt de bal door. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Buzała rent richting de bal. Rosas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzała. Rosas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rosas kan niet meer verder spelen.

72e minuut.
Doeltrap. Ternheim met een harde bal richting middenveld. Von Wattenwyl heeft problemen om de bal te vangen. Neag is nu in balbezit. Neag geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Von Wattenwyl speelt de bal door. Buitenspel voor Buzała. Goede buitenspelval van de verdediging. Melro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc schiet op doel. Kaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - max 0:3

82e minuut.
Melro is nu in balbezit. Ciobănescu rent richting de bal. Bakó schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciobănescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ciobănescu kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Daar is Végvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vén rent richting de bal. Vén passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bursuc de bal. Bursuc draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Neag probeert naar een medespeler te passen. Rychlik probeert naar een medespeler te passen. Bursuc rent richting de bal. Bursuc haalt uit met een fantastische trap. Kaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - max 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 73%, max 27%.
Nincs egy vasam Se - max 0:4