Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fehérvár Conan Barbarian Fc
352 Tactiek Zsolti8
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 57
average Schieten good
weak Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Karafa is nu in balbezit. Lamoral onderschept slim de pass. Nitu met een sublieme pass. Turbatu rent richting de bal. Turbatu schiet op doel. Laluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Csoóri kopt de bal weg. Ventrella speelt de bal door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Újhelyi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:1

10e minuut.
Turbatu onderschept slim de pass. Csoóri rent richting de bal. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:2

13e minuut.
Csoóri speelt de bal door. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Laluska bokst de bal weg. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:3

15e minuut.
Ventrella speelt de bal door. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora passt de bal in één keer door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ventrella passt de bal zonder na te denken. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora geeft een hoge lob. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:4

19e minuut.
Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel. Újhelyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Matouch geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:5

23e minuut.
Csoóri onderschept slim de pass. Csoóri speelt de bal door. Bojtor rent richting de bal. Turbatu verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Csoóri heeft problemen om de bal te vangen. Poniatowski is nu in balbezit. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Laluska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:6

26e minuut.
Bojtor is nu in balbezit. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu draait met de bal, schiet en ... Laluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Laluska trapt de bal weg van het doel. Klárik kan de bal niet met de borst controleren. Nitu met een sublieme pass. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel. Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ventrella met een sublieme pass. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojtor is nu in balbezit. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu schiet op doel. Laluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Poniatowski probeert de bal aan de voet te houden. Újhelyi rent richting de bal. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Laluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matouch met een snelle inworp. Poniatowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Tybora de bal. Tybora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:7

37e minuut.
Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fáy is nu in balbezit. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:8

41e minuut.
Turbatu draait met de bal, schiet en ... Újhelyi probeert de bal aan de voet te houden. Matouch speelt de bal door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Laluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Fáy geeft een lange en hoge pass. Csobánki heeft problemen om de bal te vangen. Urbaniczky kopt de bal weg. Matouch geeft de bal voor. Turbatu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Laluska trapt de bal weg. Matouch kopt de bal weg. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Urbaniczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu onderschept slim de pass. Tybora rent richting de bal. Tybora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fehérvár 83%, Conan Barbarian Fc 17%.
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:8

57e minuut.
Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski passt de bal met de wreef. Turbatu is nu in balbezit. Poniatowski is nu in balbezit. Poniatowski schiet op doel. Laluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:9

60e minuut.
Fáy geeft een lange en hoge pass. Ventrella kopt de bal weg. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Újhelyi de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ventrella geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Poniatowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turbatu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:10

66e minuut.
Klungelig pakt Turbatu de bal. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Poniatowski verovert de bal door een tackle van achteren. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu schiet op doel. Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Ventrella met een sublieme pass. Tybora probeert de bal met de borst te controleren. Ventrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventrella geeft een lange en hoge pass. Turbatu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Matouch met de inworp. Nitu is nu in balbezit. Nitu met een sublieme pass. Tybora rent richting de bal. Tybora schiet op doel. Laluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tybora is nu in balbezit. Tybora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Poniatowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poniatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:11

76e minuut.
Klungelig pakt Újhelyi de bal. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu speelt de bal door. Tybora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tybora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Újhelyi kopt de bal weg. Urbaniczky controleert de bal met de borst. Tybora speelt de bal door. Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:12

83e minuut.
Ostoja speelt de bal door. Ventrella heeft problemen om de bal te vangen. Ventrella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Turbatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turbatu schiet op doel. Laluska bokst de bal weg. Poniatowski rent richting de bal. Poniatowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:13

87e minuut.
Matouch met een snelle inworp. Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft de bal voor. Tybora geeft een hoge lob. Turbatu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:14

88e minuut.
Matouch speelt de bal door. Poniatowski controleert de bal met de borst. Poniatowski passt de bal in één keer door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fehérvár 70%, Conan Barbarian Fc 30%.
FC Fehérvár - Conan Barbarian Fc 0:14