Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tellysavalas DarkSide FC
442 Tactiek Higher 433
46% Balbezit 54%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 53.3
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Di Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bella speelt de bal door. Cánovas is nu in balbezit. Neagoe rent richting de bal. Neagoe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hampel rent richting de bal. Hampel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fayard de bal onder controle te krijgen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ględała is nu in balbezit. Santinelli onderschept slim de pass. Santinelli speelt de bal door. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Mentorski kopt de bal weg. Di Bella is nu in balbezit. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - DarkSide FC 0:1

16e minuut.
Hampel probeert naar een medespeler te passen. Santinelli is nu in balbezit. Santinelli passt de bal in één keer door. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Šerifović passt de bal in één keer door. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neagoe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neagoe komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Santinelli controleert de bal met de borst. Santinelli geeft een hoge lob. Somlai heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Iordãnescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 76%, DarkSide FC 24%.
Tellysavalas - DarkSide FC 0:1

58e minuut.
Di Bella passt de bal met de wreef. Neagoe is nu in balbezit. Somlai maakt een afschuwelijke overtreding. Somlai krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dacourt komt het veld opgelopen. Gschwobat komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felczak komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Elanga heeft problemen om de bal te vangen. Di Bella is nu in balbezit. Di Bella passt de bal zonder na te denken. Felczak is nu in balbezit. Felczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Jaeken rent richting de bal. Ghoukassyan onderschept slim de pass. Dacourt geeft een hoge lob. Felczak rent richting de bal. Felczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Dacourt verovert de bal door een tackle van achteren. Dacourt speelt de bal door. Felczak rent richting de bal. Felczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tellysavalas - DarkSide FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tellysavalas 84%, DarkSide FC 16%.
Tellysavalas - DarkSide FC 0:2