Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crows Debrecen FC Roxolan`s
442 Tactiek def2
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.9 gemiddelde waardering 62.4
solide Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen formidabel


7e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczycki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wilczycki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zañartu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:1

9e minuut.
Raffay controleert de bal met de borst. Georgescu rent richting de bal. Georgescu passt de bal zonder na te denken. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel. Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu schiet op doel. Cserjés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:2

12e minuut.
Méndez met een sublieme pass. Chiţa geeft een lange en hoge pass. Suszter probeert de bal met de borst te controleren. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cserjés met een harde bal richting middenveld. Acres Jr kopt de bal weg. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chiţa passt de bal met de wreef. Méndez geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Cserjés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:3

17e minuut.
Georgescu verovert de bal door een tackle van achteren. Georgescu passt de bal in één keer door. Kurzawa met een sublieme pass. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Kurzawa met een sublieme pass. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu passt de bal zonder na te denken. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:4

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kurzawa zal de hoekschop nemen. Rus kopt de bal weg. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zavrl heeft problemen om de bal te vangen. Chiţa speelt de bal door. Zañartu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rus de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zañartu is nu in balbezit. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:5

25e minuut.
Chiţa geeft een lange en hoge pass. Lechantre geeft een lange en hoge pass. Czunyi controleert de bal met de borst. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Méndez geeft een hoge lob. Zañartu speelt de bal door. Klungelig pakt Rus de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Cserjés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:6

29e minuut.
Bede geeft de bal voor. Lechantre rent richting de bal. Lechantre geeft de bal voor. Rus springt en kopt de bal. Cserjés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:7

32e minuut.
Méndez passt de bal met de wreef. Daar is Lechantre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lechantre met een sublieme pass. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lechantre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechantre speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:8

36e minuut.
Méndez kopt de bal weg. Zañartu rent richting de bal. Zañartu speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:9

38e minuut.
Acres Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Acres Jr passt de bal zonder na te denken. Rus is nu in balbezit. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu haalt uit met een fantastische trap. Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu geeft een lange en hoge pass. Czunyi heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurzawa neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:10

44e minuut.
Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu passt de bal zonder na te denken. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 70%, Roxolan`s 30%.
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:11

46e minuut.
Lechantre speelt de bal door. Rus is nu in balbezit. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Lechantre de bal. Lechantre geeft een lange en hoge pass. Zañartu rent richting de bal. Zañartu schiet op doel. Cserjés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 0:12

51e minuut.
Suszter passt de bal met de wreef. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een hoge lob. Pados springt en kopt de bal. Buelinckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:12

56e minuut.
Georgescu geeft een hoge lob. Rus kopt de bal weg. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu schiet op doel. Cserjés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:13

59e minuut.
Klungelig pakt Rus de bal. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rus de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Bede probeert naar een medespeler te passen. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu met een sublieme pass. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Zañartu heeft problemen om de bal te vangen. Zañartu speelt de bal door. Lechantre is nu in balbezit. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu draait met de bal, schiet en ... Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:14

65e minuut.
Méndez passt de bal met de wreef. Lechantre is nu in balbezit. Lechantre geeft een hoge lob. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lechantre passt de bal met de wreef. Obara verovert de bal door een tackle van achteren. Zañartu speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus passt de bal zonder na te denken. Kurzawa speelt de bal door. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa speelt de bal door. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:15

71e minuut.
Rus passt de bal in één keer door. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu probeert naar een medespeler te passen. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ... Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu passt de bal zonder na te denken. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Czunyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu passt de bal in één keer door. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zañartu is nu in balbezit. Zañartu haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Méndez kopt de bal weg. Rus rent richting de bal. Suszter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Suszter krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Pados bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgescu onderschept slim de pass. Georgescu geeft een hoge lob. Rus is nu in balbezit. Rus haalt uit met een fantastische trap. Cserjés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Predenkiewicz is nu in balbezit. Predenkiewicz passt de bal met de wreef. Zavrl is nu in balbezit. Zavrl geeft een lange en hoge pass. Pados springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rus is nu in balbezit. Rus passt de bal in één keer door. Zañartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zañartu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:16

82e minuut.
Méndez is nu in balbezit. Méndez met een sublieme pass. Zañartu met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Rus draait met de bal, schiet en ... Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zañartu rent richting de bal. Zañartu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:17

83e minuut.
Predenkiewicz passt de bal met de wreef. Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bede begaat een overtreding. Bede krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Georgescu met een sublieme pass. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Rus schiet op doel. Cserjés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rus rent richting de bal. Rus passt de bal met de wreef. Kurzawa geeft de bal voor. Zañartu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:18

88e minuut.
Bede met een sublieme pass. Rus rent richting de bal. Rus passt de bal in één keer door. Zañartu rent richting de bal. Zañartu schiet op doel. Cserjés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crows Debrecen FC 70%, Roxolan`s 30%.
Crows Debrecen FC - Roxolan`s 1:18