Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Lasszó Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3100
Lasszó Avatar FC
541 Tactiek na most
45% Balbezit 55%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 63
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 59.3
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Dombóvári speelt de bal door. Somogyi rent richting de bal. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:1

3e minuut.
Kopeć rent richting de bal. Kopeć met een sublieme pass. Oost rent richting de bal. Oost geeft de bal voor. Vasile maakt een snoekduik en kopt de bal. Crispim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Štofča passt de bal zonder na te denken. Oost is nu in balbezit. Oost passt de bal zonder na te denken. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombóvári is nu in balbezit. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost draait met de bal, schiet en ... Crispim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:2

7e minuut.
Azhari met een sublieme pass. Somogyi is nu in balbezit. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile schiet op doel. Crispim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:3

8e minuut.
Oost passt de bal zonder na te denken. Filep bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile onderschept slim de pass. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:4

10e minuut.
Milkov is nu in balbezit. Milkov passt de bal in één keer door. Oost is nu in balbezit. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vân Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Kopeć rent richting de bal. Kopeć geeft de bal voor. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kopeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopeć passt de bal in één keer door. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ... Crispim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:5

17e minuut.
Wodzyński speelt de bal door. Vasile rent richting de bal. Vasile passt de bal zonder na te denken. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dombóvári rent richting de bal. Nozicska onderschept slim de pass. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Vasile is nu in balbezit. Vasile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:6

20e minuut.
Filep is nu in balbezit. Filep geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azhari met de inworp. Nozicska geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wodzyński probeert naar een medespeler te passen. Milkov rent richting de bal. Milkov passt de bal in één keer door. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile schiet op doel. Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vân Trung rent richting de bal. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:7

25e minuut.
Nozicska speelt de bal door. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov passt de bal zonder na te denken. Vasile is nu in balbezit. Vasile draait met de bal, schiet en ... Crispim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:8

27e minuut.
Szieben geeft een lange en hoge pass. Kopeć met een sublieme pass. Vasile heeft problemen om de bal te vangen. Vasile schiet op doel. Crispim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:9

29e minuut.
Azhari met een sublieme pass. Milkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov passt de bal zonder na te denken. Vasile heeft problemen om de bal te vangen. Vasile schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oost passt de bal zonder na te denken. Milkov heeft problemen om de bal te vangen. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ... Crispim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:10

31e minuut.
Daar is Somogyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Vân Trung is nu in balbezit. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost draait met de bal, schiet en ... Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:11

34e minuut.
Oost schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vân Trung de bal onder controle te krijgen. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Crispim werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:12

35e minuut.
Wodzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari speelt de bal door. Regedei bereikt de bal nog maar net als eerste. Milkov onderschept slim de pass. Milkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Hudák de bal. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost geeft de bal voor. Milkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Filep probeert de bal met de borst te controleren. Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Milkov onderschept slim de pass. Vasile is nu in balbezit. Milkov rent richting de bal. Milkov draait met de bal, schiet en ... Crispim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:13

39e minuut.
Daar is Mistrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oost onderschept slim de pass. Vân Trung geeft een lange en hoge pass. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:14

40e minuut.
Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost passt de bal zonder na te denken. Milkov is nu in balbezit. Milkov draait met de bal, schiet en ... Crispim probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:15

42e minuut.
Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Azhari verovert de bal door een tackle van achteren. Azhari met een sublieme pass. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:16

45e minuut.
Klungelig pakt Vasile de bal. Vasile passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oost de bal. Oost haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasszó 94%, Avatar FC 6%.
Lasszó - Avatar FC 0:17

46e minuut.
Milkov rent richting de bal. Milkov probeert naar een medespeler te passen. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ... Crispim maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kopeć de bal. Somogyi onderschept slim de pass. Nozicska tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nozicska krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kopeć passt de bal in één keer door. Zahirović is nu in balbezit. Nozicska speelt de bal door. Milkov is nu in balbezit. Milkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milkov rent richting de bal. Milkov draait met de bal, schiet en ... Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vasile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasile passt de bal in één keer door. Oost is nu in balbezit. Oost schiet op doel. Crispim bokst de bal weg.

51e minuut.
Hudák geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kopeć zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska geeft een lange en hoge pass. Paal! Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:18

52e minuut.
Oost rent richting de bal. Oost met een sublieme pass. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Milkov de bal. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mistrić speelt de bal door. Nozicska speelt de bal door. Milkov rent richting de bal. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:19

57e minuut.
Crispim speelt de bal door. Azhari rent richting de bal. Azhari geeft een lange en hoge pass. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:20

58e minuut.
Hudák rent richting de bal. Hudák geeft een hoge lob. Nozicska kopt de bal weg. Vasile is nu in balbezit. Vasile schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:21

61e minuut.
Azhari speelt de bal door. Klungelig pakt Vasile de bal. Milkov probeert naar een medespeler te passen. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Dombóvári is nu in balbezit. Oost verovert de bal door een tackle van achteren. Oost passt de bal in één keer door. Vasile is nu in balbezit. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:22

65e minuut.
Azhari geeft een hoge lob. Oost kopt de bal weg. Milkov rent richting de bal. Milkov draait met de bal, schiet en ... Filep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Oost geeft een hoge lob. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska met een sublieme pass. Milkov is nu in balbezit. Milkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Milkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benayoun komt het veld opgelopen. Azhari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benayoun is nu in balbezit. Benayoun geeft een hoge lob. Vasile springt en kopt de bal. Crispim probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Azhari rent richting de bal. Azhari passt de bal met de wreef. Vân Trung is nu in balbezit. Oost onderschept slim de pass. Oost haalt uit met een fantastische trap. Crispim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:23

72e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Somogyi passt de bal zonder na te denken. Wodzyński met een sublieme pass. Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Štofča passt de bal zonder na te denken. Zahirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzyński speelt de bal door. Benayoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benayoun schiet op doel. Crispim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:24

76e minuut.
Azhari verovert de bal door een tackle van achteren. Azhari met een sublieme pass. Vasile heeft problemen om de bal te vangen. Vasile schiet op doel. Filep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopeć zal de hoekschop nemen. Oost krijgt zijn hoofd ertegen. Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Benayoun rent richting de bal. Benayoun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Regedei de bal onder controle te krijgen. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mistrić is nu in balbezit. Oost onderschept slim de pass. Oost probeert naar een medespeler te passen. Vasile rent richting de bal. Vasile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vasile bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile schiet op doel. Filep probeert de bal aan de voet te houden. Benayoun geeft een lange en hoge pass. Vasile springt en kopt de bal. Crispim bokst de bal weg.

82e minuut.
Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Kopeć probeert naar een medespeler te passen. Vasile rent richting de bal. Vasile haalt uit met een fantastische trap. Crispim werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:25

85e minuut.
Doeltrap. Crispim trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Hudák de bal. Oost is nu in balbezit. Oost haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crispim trapt de bal weg van het doel. Nozicska kopt de bal weg. Benayoun heeft problemen om de bal te vangen. Benayoun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Azhari geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vasile de bal. Filep rent richting de bal. Vasile verovert de bal door een tackle van achteren. Vasile draait met de bal, schiet en ... Crispim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oost bereikt de bal nog maar net als eerste. Oost haalt uit met een fantastische trap. Crispim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Hudák de bal. Oost rent richting de bal. Vasile rent richting de bal. Oost rent richting de bal. Oost haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Regedei is nu in balbezit. Vasile onderschept slim de pass. Vasile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lasszó - Avatar FC 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lasszó 92%, Avatar FC 8%.
Lasszó - Avatar FC 0:26