Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaMo Team AJAX Budapest
PRO Tactiek 42112
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten excellent
average Passen very good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Tóth geeft de bal voor. Kothencz kopt de bal weg. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. Bodulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:1

6e minuut.
Sarate rent richting de bal. Martinovics rent richting de bal. Martinovics speelt de bal door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:2

17e minuut.
Burduşel rent richting de bal. Solti rent richting de bal. Solti geeft een lange en hoge pass. Daar is Kothencz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Martinovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovics passt de bal in één keer door. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:3

38e minuut.
Rökk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rökk passt de bal in één keer door. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. Komora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodulić bokst de bal weg. Taşçıoğlu rent richting de bal. Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Tóth geeft de bal voor. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kodolányi controleert de bal met de borst. Mariola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kodolányi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Komora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel. Bodulić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 79%, AJAX Budapest 21%.
JaMo Team - AJAX Budapest 0:4

51e minuut.
Komora kopt de bal weg. Kothencz rent richting de bal. Kothencz passt de bal in één keer door. Komora bereikt de bal nog maar net als eerste. Komora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pinczés geeft een lange en hoge pass. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Holzinger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:5

54e minuut.
Klungelig pakt Sarate de bal. Komora is nu in balbezit. Burduşel begaat een overtreding. Burduşel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Martinovics geeft een hoge lob. Bodulić probeert naar een medespeler te passen. Rökk kopt de bal weg. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz schiet op doel. Bodulić bokst de bal weg.

63e minuut.
Babinowski probeert naar een medespeler te passen. Rökk is nu in balbezit. Rökk met een sublieme pass. Komora is nu in balbezit. Komora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:6

71e minuut.
Holzinger geeft de bal voor. Tóth kopt de bal weg. Daar is Simkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komora rent richting de bal. Komora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Solti bereikt de bal nog maar net als eerste. Solti geeft een hoge lob. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tóth probeert naar een medespeler te passen. Martinovics rent richting de bal. Martinovics passt de bal met de wreef. Kothencz rent richting de bal. Kothencz schiet op doel. Bodulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Rökk kopt de bal weg. Klungelig pakt Simkó de bal. Pinczés onderschept slim de pass. Kothencz is nu in balbezit. Kothencz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - AJAX Budapest 0:7

87e minuut.
Tóth geeft een hoge lob. Kothencz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Holzinger ... Strafschop! Holzinger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 70%, AJAX Budapest 30%.
JaMo Team - AJAX Budapest 0:7