Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: VRG Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
VRG. SZLO FC Dream Team Football Klub
433 Tactiek 005
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 51.7
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione passt de bal met de wreef. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:1

4e minuut.
Zaowocny is nu in balbezit. Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Eremia passt de bal in één keer door. N`Dione rent richting de bal. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:2

5e minuut.
N`Dione rent richting de bal. N`Dione speelt de bal door. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:3

7e minuut.
Daar is Fényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fényi probeert naar een medespeler te passen. Gosztola is nu in balbezit. Eremia rent richting de bal. Eremia schiet op doel. Weimper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Vrabie passt de bal in één keer door. Bieniecki rent richting de bal. Bieniecki passt de bal met de wreef. Eremia is nu in balbezit. Eremia draait met de bal, schiet en ... Weimper bokst de bal weg.

16e minuut.
Gosztola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Börekçi met een snelle inworp. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione draait met de bal, schiet en ... Weimper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eremia is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:4

17e minuut.
Roncada passt de bal met de wreef. Inworp. Börekçi met de inworp. N`Dione rent richting de bal. N`Dione schiet op doel. Weimper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:5

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Vrabie de bal onder controle te krijgen. Göröcs rent richting de bal. N`Dione verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:6

21e minuut.
Roncada is nu in balbezit. Börekçi onderschept slim de pass. Börekçi met een sublieme pass. N`Dione rent richting de bal. N`Dione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Şenbay verovert de bal door een tackle van achteren. Şenbay probeert naar een medespeler te passen. Börekçi speelt de bal door. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. Weimper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gosztola met een sublieme pass. Börekçi probeert naar een medespeler te passen. Bieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Fényi is nu in balbezit. Fényi passt de bal met de wreef. Eremia is nu in balbezit. Eremia draait met de bal, schiet en ... Weimper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:7

29e minuut.
Pomocnik heeft problemen om de bal te vangen. Pomocnik probeert naar een medespeler te passen. Eremia rent richting de bal. Eremia draait met de bal, schiet en ... Weimper probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:8

31e minuut.
Zaowocny geeft de bal voor. Inworp. Fényi met de inworp. Eremia rent richting de bal. Eremia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Pomocnik passt de bal in één keer door. Turóczi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:9

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şenbay met een snelle inworp. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione geeft een lange en hoge pass. Eremia is nu in balbezit. Eremia haalt uit met een fantastische trap. Weimper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 90%, Dream Team Football Klub 10%.
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:10

49e minuut.
Bieniecki passt de bal in één keer door. Gyulay heeft problemen om de bal te vangen. Bieniecki rent richting de bal. Bieniecki haalt uit met een fantastische trap. Weimper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:11

50e minuut.
Börekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Börekçi met een sublieme pass. Cizalj speelt de bal door. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:12

52e minuut.
Eremia verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniecki rent richting de bal. Eremia is nu in balbezit. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:13

52e minuut.
Turóczi heeft problemen om de bal te vangen. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione passt de bal in één keer door. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:14

55e minuut.
Gosztola verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Börekçi met een snelle inworp. N`Dione is nu in balbezit. N`Dione schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj passt de bal in één keer door. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Inworp. Börekçi met de inworp. Cizalj probeert naar een medespeler te passen. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Fényi probeert naar een medespeler te passen. Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj met een sublieme pass. N`Dione rent richting de bal. N`Dione schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Eröz rent richting de bal. Lionello onderschept slim de pass. Lionello met een sublieme pass. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gyulay heeft problemen om de bal te vangen. Eremia bereikt de bal nog maar net als eerste. Eremia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:15

68e minuut.
Vrabie geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Börekçi de bal onder controle te krijgen. Cizalj speelt de bal door. Bieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Weimper trapt de bal weg. Eröz kan de bal niet met de borst controleren. Cizalj probeert naar een medespeler te passen. Eremia is nu in balbezit. Eremia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Weimper bokst de bal weg. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:16

78e minuut.
Eremia rent richting de bal. Eremia passt de bal zonder na te denken. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:17

80e minuut.
Lionello kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cizalj de bal onder controle te krijgen. Cizalj passt de bal met de wreef. Eremia rent richting de bal. Eremia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Ðức Long rent richting de bal. Ðức Long passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gosztola de bal. N`Dione bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. Weimper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Lionello kopt de bal weg. Daar is Cizalj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cizalj probeert naar een medespeler te passen. Daar is Eremia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 79%, Dream Team Football Klub 21%.
VRG. SZLO FC - Dream Team Football Klub 0:17