Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:45
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Suli FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9675
Suli FC Hunter FC
4123upv3 Tactiek Taktika Att
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
49.9 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Rzeczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeczkowski met een sublieme pass. Balassa heeft problemen om de bal te vangen. Balassa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Chomik is nu in balbezit. Chomik geeft een hoge lob. Balassa kopt de bal weg. Goldbrunner bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Balassa rent richting de bal. Balassa passt de bal zonder na te denken. Tofani rent richting de bal. Tofani draait met de bal, schiet en ... Zygierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Hunter FC 0:1

12e minuut.
Goldbrunner heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Ayala zijn tegenspeler op de grond. Goldbrunner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Buzánszky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pálfalvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfalvi geeft de bal voor. Goldbrunner maakt een snoekduik en kopt de bal. Zygierewicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Chomik controleert de bal met de borst. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Szawala geeft de bal voor. Inworp. Pálfalvi met de inworp. Daar is Balassa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balassa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szawala is nu in balbezit. Szawala geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balassa met de inworp. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Pálfalvi met een snelle inworp. Tofani geeft een hoge lob. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanpietro raakt geblesseerd tijdens het duel. Ayala met een snel genomen vrije trap. Lakabeg rent richting de bal. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Valdéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suli FC - Hunter FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suli FC 71%, Hunter FC 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suli FC - Hunter FC 1:1

47e minuut.
Balassa met een sublieme pass. Pérez Costa geeft een hoge lob. Tofani controleert de bal met de borst. Tofani haalt uit met een fantastische trap. Zygierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Hunter FC 1:2

53e minuut.
Daar is Carton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski passt de bal in één keer door. Goldbrunner is nu in balbezit. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski probeert naar een medespeler te passen. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner draait met de bal, schiet en ... Zygierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Hunter FC 1:3

58e minuut.
Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Goldbrunner controleert de bal met de borst. Chomik bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldbrunner verovert de bal door een tackle van achteren. Goldbrunner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Hunter FC 1:4

61e minuut.
Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubreczki is nu in balbezit. Rzeczkowski is nu in balbezit. Rzeczkowski geeft een lange en hoge pass. Goldbrunner krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Tofani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coruche komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klungelig pakt Balassa de bal. Szawala rent richting de bal. Pálfalvi onderschept slim de pass. Pálfalvi geeft een lange en hoge pass. Goldbrunner krijgt zijn hoofd ertegen. Zygierewicz bokst de bal weg.

67e minuut.
Rzeczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prokopi rent richting de bal. Prokopi geeft een lange en hoge pass. Coruche bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruche haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Coruche verovert de bal door een tackle van achteren. Coruche passt de bal in één keer door. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi passt de bal met de wreef. Balassa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Erkens probeert de bal met de borst te controleren. Erkens geeft een lange en hoge pass. Szawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Coruche onderschept slim de pass. Coruche schiet op doel. Zygierewicz bokst de bal weg.

79e minuut.
Rzeczkowski met een sublieme pass. Zubreczki is nu in balbezit. Goldbrunner onderschept slim de pass. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Suli FC - Hunter FC 1:5

79e minuut.
Zubreczki geeft een hoge lob. Szawala rent richting de bal. Balassa maakt een afschuwelijke overtreding. Balassa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Solórzano is nu in balbezit. Prokopi verovert de bal door een tackle van achteren. Prokopi geeft een lange en hoge pass. Goldbrunner rent richting de bal. Goldbrunner haalt uit met een fantastische trap. Zygierewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suli FC 68%, Hunter FC 32%.
Suli FC - Hunter FC 1:5