Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz eS Mycelium
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 50.9
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Kohárszky speelt de bal door. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki probeert naar een medespeler te passen. Zaelani rent richting de bal. Zaelani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:1

7e minuut.
Csertői is nu in balbezit. Csertői geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bereczki met de inworp. Anh Quân geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Anh Quân verovert de bal door een tackle van achteren. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani geeft een hoge lob. Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quân draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Mikosiak passt de bal in één keer door. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki passt de bal in één keer door. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:2

17e minuut.
Mikosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak passt de bal in één keer door. Totik rent richting de bal. Totik speelt de bal door. Mikosiak met een sublieme pass. Lipcsei bokst de bal weg. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:3

19e minuut.
Bereczki passt de bal in één keer door. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak met een sublieme pass. Zaelani rent richting de bal. Zaelani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Tarr passt de bal in één keer door. Daar is Trapani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trapani speelt de bal door. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:4

23e minuut.
Lipcsei met een sublieme pass. Trapani kopt de bal weg. Daar is Zaelani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaelani schiet op doel. Kohárszky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipcsei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:5

26e minuut.
Ady is nu in balbezit. Ady geeft een lange en hoge pass. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Anh Quân geeft een hoge lob. Zaelani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Anh Quân probeert naar een medespeler te passen. Zaelani is nu in balbezit. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:6

30e minuut.
Totik met de inworp. Anh Quân rent richting de bal. Anh Quân geeft een hoge lob. Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:7

31e minuut.
Mikosiak onderschept slim de pass. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki passt de bal met de wreef. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani schiet op doel. De bal raakt de paal. Zaelani rent richting de bal. Zaelani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lipcsei trapt de bal weg van het doel. Trapani kopt de bal weg. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak draait met de bal, schiet en ... Lipcsei bokst de bal weg. Zaelani rent richting de bal. Zaelani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:8

35e minuut.
Inworp. Bereczki met de inworp. Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quân geeft een hoge lob. Zaelani maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hetényi is nu in balbezit. Mikosiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak speelt de bal door. Zaelani rent richting de bal. Zaelani draait met de bal, schiet en ... Lipcsei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Bereczki geeft de bal voor. Tarr probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaelani rent richting de bal. Zaelani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:9

44e minuut.
Anh Quân heeft problemen om de bal te vangen. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quân geeft een lange en hoge pass. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak haalt uit met een fantastische trap. Lipcsei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Csertői rent richting de bal. Csertői geeft een hoge lob. Ogrodowczyk probeert naar een medespeler te passen. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eS 93%, Mycelium 7%.
Ravasz eS - Mycelium 0:9

48e minuut.
Lipcsei trapt de bal weg. Anh Quân kopt de bal weg. Ady probeert de bal met de borst te controleren. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cserhalmi is nu in balbezit. Trapani onderschept slim de pass. Trapani passt de bal met de wreef. Bereczki rent richting de bal. Bereczki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zaelani springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Trapani kan de bal niet met de borst controleren. Anh Quân is nu in balbezit. Anh Quân geeft een hoge lob. Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:10

55e minuut.
Daar is Csúri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Cserhalmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Anh Quân is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kohárszky is nu in balbezit. Zaelani onderschept slim de pass. Zaelani kan de bal niet met de borst controleren. Zaelani draait met de bal, schiet en ... Lipcsei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:11

58e minuut.
Mikosiak onderschept slim de pass. Mikosiak passt de bal in één keer door. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani draait met de bal, schiet en ... Lipcsei probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Mikosiak kopt de bal weg. Kohárszky probeert naar een medespeler te passen. Csúri probeert de bal aan de voet te houden. Lisca rent richting de bal. Lisca geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pálinkó speelt de bal door. Mogyoródi heeft problemen om de bal te vangen. Bereczki met een sublieme pass. Zaelani rent richting de bal. Zaelani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:12

67e minuut.
Bereczki geeft de bal voor. Kohárszky kopt de bal weg. Pálinkó heeft problemen om de bal te vangen. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bereczki is nu in balbezit. Bereczki geeft een lange en hoge pass. Csertői probeert de bal met de borst te controleren. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:13

72e minuut.
Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk geeft een lange en hoge pass. Zaelani kopt de bal weg. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lipcsei trapt de bal weg van het doel. Lisca kopt de bal weg. Kohárszky controleert de bal met de borst. Zaelani is nu in balbezit. Zaelani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quân bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quân passt de bal zonder na te denken. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:14

78e minuut.
Ady geeft een hoge lob. Mikosiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trapani kopt de bal weg. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lisca verovert de bal door een tackle van achteren. Lisca speelt de bal door. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki geeft een lange en hoge pass. Zaelani springt en kopt de bal. Lipcsei bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:15

81e minuut.
Totik met een sublieme pass. Anh Quân speelt de bal door. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kohárszky de bal onder controle te krijgen. Lipcsei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz eS - Mycelium 0:16

86e minuut.
Pálinkó rent richting de bal. Pálinkó passt de bal in één keer door. Mierzejewski geeft de bal voor. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Hetényi de bal. Mikosiak is nu in balbezit. Mikosiak passt de bal met de wreef. Zaelani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaelani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz eS 89%, Mycelium 11%.
Ravasz eS - Mycelium 0:16