Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Debreceni VSC LFC Rákoskeresztúr
Normal Tactiek M
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
14.1 gemiddelde waardering 51.5
hopeloos Schieten uitstekend
hopeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Nyers passt de bal in één keer door. Bocskay rent richting de bal. Bocskay speelt de bal door. Prokopi controleert de bal met de borst. Prokopi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:1

3e minuut.
Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli passt de bal zonder na te denken. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Kenéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:2

5e minuut.
Valli draait met de bal, schiet en ... Daar is Börcsök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Togias bereikt de bal nog maar net als eerste. Togias geeft een lange en hoge pass. Valli springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baudouin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:3

5e minuut.
Kornai met een sublieme pass. Filkor is nu in balbezit. Valli onderschept slim de pass. Valli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:4

7e minuut.
Egyed geeft een hoge lob. Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Kenéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:5

10e minuut.
Kenéz neemt vlug de vrije trap. Kerekes kopt de bal weg. Togias is nu in balbezit. Togias geeft de bal voor. Baudouin springt en kopt de bal. Kenéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ötvös de bal. Valli rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Togias geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baudouin krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:6

15e minuut.
Zorzi is nu in balbezit. Zorzi passt de bal met de wreef. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli schiet op doel. Kenéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:7

16e minuut.
Baudouin verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi passt de bal zonder na te denken. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:8

18e minuut.
Prokopi geeft een hoge lob. Baudouin kopt de bal weg. Klungelig pakt Ötvös de bal. Valli rent richting de bal. Valli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kerekes geeft de bal voor. Togias is nu in balbezit. Togias passt de bal met de wreef. Valli is nu in balbezit. Valli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Togias geeft een hoge lob. Baudouin heeft problemen om de bal te vangen. Zorzi probeert naar een medespeler te passen. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:9

22e minuut.
Zorzi is nu in balbezit. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ötvös de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:10

23e minuut.
Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi speelt de bal door. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Kenéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:11

26e minuut.
Baudouin is nu in balbezit. Prokopi speelt de bal door. Valli heeft problemen om de bal te vangen. Valli schiet op doel. Kenéz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:12

29e minuut.
Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocskay rent richting de bal. Zorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baudouin de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ötvös rent richting de bal. Zorzi onderschept slim de pass. Zorzi passt de bal in één keer door. Baudouin heeft problemen om de bal te vangen. Baudouin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Baudouin passt de bal zonder na te denken. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi speelt de bal door. Valli is nu in balbezit. Valli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Prokopi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopi geeft een lange en hoge pass. Daar is Ötvös, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:13

36e minuut.
Baudouin rent richting de bal. Bán bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli verovert de bal door een tackle van achteren. Valli schiet op doel. Kenéz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:14

38e minuut.
Gal kopt de bal weg. Zorzi rent richting de bal. Zorzi passt de bal in één keer door. Baudouin rent richting de bal. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:15

40e minuut.
Egyed met de inworp. Zorzi geeft de bal voor. Bocskay heeft problemen om de bal te vangen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin draait met de bal, schiet en ... Kenéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Nyers is nu in balbezit. Zorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzi passt de bal met de wreef. Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Valli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Valli rent richting de bal. Zorzi rent richting de bal. Valli rent richting de bal. Zorzi geeft de bal voor. Baudouin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Debreceni VSC 89%, LFC Rákoskeresztúr 11%.
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:15

49e minuut.
Valli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi met een sublieme pass. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Ötvös bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopi rent richting de bal. Prokopi passt de bal zonder na te denken. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:16

52e minuut.
Gal probeert naar een medespeler te passen. Prokopi is nu in balbezit. Prokopi passt de bal zonder na te denken. Baudouin rent richting de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:17

55e minuut.
Gal passt de bal zonder na te denken. Baudouin rent richting de bal. Zorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap. Kenéz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Hoffer passt de bal zonder na te denken. Valli heeft problemen om de bal te vangen. Zorzi speelt de bal door. Klungelig pakt Baudouin de bal. Baudouin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kenéz met een harde bal richting middenveld. Prokopi kopt de bal weg. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bán de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:18

64e minuut.
Prokopi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyers rent richting de bal. Daar is Bocskay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baudouin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Baudouin is nu in balbezit. Zorzi speelt de bal door. Valli rent richting de bal. Valli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:19

67e minuut.
Prokopi is nu in balbezit. Prokopi passt de bal met de wreef. Zorzi met een sublieme pass. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:20

68e minuut.
Daar is Gal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gal geeft de bal voor. Valli is nu in balbezit. Zorzi is nu in balbezit. Zorzi haalt uit met een fantastische trap. Kenéz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Kenéz trapt de bal weg van het doel. Togias probeert naar een medespeler te passen. Valli is nu in balbezit. Valli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Egyed geeft een hoge lob. Bán heeft problemen om de bal te vangen. Baudouin is nu in balbezit. Baudouin schiet op doel. Kenéz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:21

84e minuut.
Hoffer speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hoffer de bal onder controle te krijgen. Prokopi geeft een hoge lob. Valli rent richting de bal. Valli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Kenéz trapt de bal weg van het doel. Inworp. Togias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zorzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Togias kopt de bal weg. Daar is Bán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:22

88e minuut.
Valli heeft problemen om de bal te vangen. Zorzi rent richting de bal. Zorzi passt de bal zonder na te denken. Baudouin rent richting de bal. Baudouin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Debreceni VSC 84%, LFC Rákoskeresztúr 16%.
Debreceni VSC - LFC Rákoskeresztúr 0:22