Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fogatos FC 12 Angry Men
433 Tactiek Juve Next
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


4e minuut.
Bobadilla probeert de bal aan de voet te houden. Krausz rent richting de bal. Krausz passt de bal zonder na te denken. Simoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoni geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Steinmetz de bal. Giladi met een sublieme pass. Kunsági speelt de bal door. Viaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Viaene draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Giladi geeft een hoge lob. Daar is Kunsági, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunsági geeft een lange en hoge pass. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:1

19e minuut.
Cuesta geeft de bal voor. Klungelig pakt Kozarek de bal. Simoni is nu in balbezit. Viaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Viaene haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Simoni passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal met de wreef. Viaene rent richting de bal. Viaene draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bobadilla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:2

26e minuut.
Kozarek passt de bal met de wreef. Viaene bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Viaene onderschept slim de pass. Viaene schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:3

29e minuut.
Steinmetz speelt de bal door. Giladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giladi passt de bal met de wreef. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Krausz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krausz speelt de bal door. Simoni is nu in balbezit. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Paal! Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel. Regőczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Krausz speelt de bal door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla passt de bal in één keer door. Viaene rent richting de bal. Viaene draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bánó is nu in balbezit. Giladi verovert de bal door een tackle van achteren. Giladi met een sublieme pass. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Simoni kopt de bal weg. Kosztolányi rent richting de bal. Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla schiet op doel. Regőczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FC 88%, 12 Angry Men 12%.
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:4

47e minuut.
Kunsági kopt de bal weg. Simoni rent richting de bal. Simoni probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kunsági verovert de bal door een tackle van achteren. Kunsági speelt de bal door. Bobadilla rent richting de bal. Viaene is nu in balbezit. Viaene draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:5

52e minuut.
Kunsági met een sublieme pass. Viaene rent richting de bal. Viaene passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Simoni schiet op doel. Regőczi probeert naar een medespeler te passen. Krausz kopt de bal weg. Simoni rent richting de bal. Simoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kunsági heeft problemen om de bal te vangen. Kunsági passt de bal in één keer door. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Regőczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:6

61e minuut.
Daar is Giladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giladi passt de bal in één keer door. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Giladi probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simoni de bal. Simoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Oros met een sublieme pass. Simoni rent richting de bal. Simoni probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daar is Kozarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giladi rent richting de bal. Giladi passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla schiet op doel. Regőczi bokst de bal weg. Kosztolányi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:7

76e minuut.
Gasco komt het veld opgelopen. Milla komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Oros is nu in balbezit. Milla verovert de bal door een tackle van achteren. Milla passt de bal in één keer door. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... Regőczi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:8

80e minuut.
Inworp. Huân komt het veld opgelopen. Dámosy komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Dárdai onderschept slim de pass. Dárdai met een sublieme pass. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:9

83e minuut.
Krausz is nu in balbezit. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Huân probeert naar een medespeler te passen. Krausz speelt de bal door. Dámosy probeert naar een medespeler te passen. Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla schiet op doel. Regőczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:10

87e minuut.
Krausz met een sublieme pass. Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milla bereikt de bal nog maar net als eerste. Milla draait met de bal, schiet en ... Regőczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FC 84%, 12 Angry Men 16%.
Fogatos FC - 12 Angry Men 0:10