Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasok FC OROSHÁZA fc
Támadó egyéni Tactiek doki 5 3 2
42% Balbezit 58%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 59
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 55.8
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Takó rent richting de bal. Takó passt de bal in één keer door. Sajó probeert de bal aan de voet te houden. Salamanca rent richting de bal. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Mikołajewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Czinege de bal. Pölöskei rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tindongan is nu in balbezit. Tindongan met een sublieme pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:1

6e minuut.
Tindongan geeft de bal voor. Czinege is nu in balbezit. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:2

8e minuut.
Proença speelt de bal door. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan passt de bal zonder na te denken. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:3

10e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Čović probeert naar een medespeler te passen. Lampka geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hoàng Hưng met een sublieme pass. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan passt de bal met de wreef. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tasnádi onderschept slim de pass. Tindongan kopt de bal weg. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Czene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:4

18e minuut.
Czinege geeft een lange en hoge pass. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal zonder na te denken. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:5

21e minuut.
Rashford probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago geeft de bal voor. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Gajda geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santiago zal de hoekschop nemen. Salamanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:6

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czene trapt de bal weg. Tindongan kopt de bal weg. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Salamanca kopt de bal weg. Czene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tindongan is nu in balbezit. Tindongan geeft een hoge lob. Daar is Csoknyai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen. Czene bokst de bal weg. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:7

27e minuut.
Takó speelt de bal door. Könyves is nu in balbezit. Könyves passt de bal met de wreef. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:8

32e minuut.
Czene trapt de bal weg van het doel. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Tindongan probeert de bal met de borst te controleren. Tindongan geeft een hoge lob. Mikołajewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Klungelig pakt Mikołajewski de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czene met een harde bal richting middenveld. Santiago kopt de bal weg. Salamanca heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca schiet op doel. Czene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tasnádi geeft een hoge lob. Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford geeft de bal voor. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czinege heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:9

38e minuut.
Santiago passt de bal met de wreef. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski passt de bal met de wreef. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:10

39e minuut.
Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan met een sublieme pass. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Czene trapt de bal weg. Santiago kopt de bal weg. Klungelig pakt Sajó de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Czene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:11

42e minuut.
Daar is Takó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca passt de bal in één keer door. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:12

44e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Tasnádi onderschept slim de pass. Tasnádi geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Salamanca krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:13

45e minuut.
Hoàng Hưng met een sublieme pass. Klungelig pakt Salamanca de bal. Tasnádi rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Czene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Czinege probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czene werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tindongan zal de hoekschop nemen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasok FC 88%, OROSHÁZA fc 12%.
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:14

47e minuut.
Salamanca schiet op doel. Inworp. Gajda met de inworp. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:15

49e minuut.
Santiago met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikołajewski de bal. Mikołajewski passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tindongan geeft een hoge lob. Gajda is nu in balbezit. Santiago verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Könyves met een snelle inworp. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. Czinege heeft problemen om de bal te vangen. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Czinege probeert de bal aan de voet te houden. Tindongan is nu in balbezit. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Czene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:16

56e minuut.
Čović is nu in balbezit. Čović geeft de bal voor. Daar is Salamanca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Czene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Santiago is nu in balbezit. Mikołajewski is nu in balbezit. Tasnádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Santiago heeft problemen om de bal te vangen. Santiago met een sublieme pass. Klungelig pakt Salamanca de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:17

60e minuut.
Szíjj met een sublieme pass. Takó probeert naar een medespeler te passen. Könyves is nu in balbezit. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:18

62e minuut.
Čović onderschept slim de pass. Čović heeft problemen om de bal te vangen. Čović geeft een lange en hoge pass. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:19

66e minuut.
Grønlund kopt de bal weg. Santiago geeft een hoge lob. Mikołajewski heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajewski schiet op doel. Czene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:20

67e minuut.
Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng met een sublieme pass. Santiago geeft een hoge lob. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czinege trapt de bal weg. Hoàng Hưng kopt de bal weg. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:21

72e minuut.
Tindongan passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng geeft een lange en hoge pass. Salamanca kopt de bal weg. Mikołajewski heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:22

72e minuut.
Coteanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Santiago speelt de bal door. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski haalt uit met een fantastische trap. Czene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:23

75e minuut.
Hoàng Hưng met een sublieme pass. Klungelig pakt Tindongan de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel. Czene maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Mikołajewski rent richting de bal. Gajda onderschept slim de pass. Gajda probeert naar een medespeler te passen. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:24

79e minuut.
Mikołajewski is nu in balbezit. Mikołajewski probeert naar een medespeler te passen. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft de bal voor. Salamanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:25

82e minuut.
Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski geeft een lange en hoge pass. Tindongan rent richting de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Czene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Czene trapt de bal weg van het doel. Grønlund kopt de bal weg. Tindongan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tindongan geeft een hoge lob. Mikołajewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Gajda heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ... Czene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Czene speelt de bal door. Hoàng Hưng geeft een hoge lob. Salamanca kopt de bal weg. Mikołajewski probeert de bal met de borst te controleren. Mikołajewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:26

87e minuut.
Čović passt de bal zonder na te denken. Grønlund rent richting de bal. Grønlund geeft de bal voor. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago passt de bal met de wreef. Tindongan rent richting de bal. Tindongan geeft een hoge lob. Salamanca springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasok FC 81%, OROSHÁZA fc 19%.
Sasok FC - OROSHÁZA fc 0:27