Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rákosborzasztó SE Pámpom FC
Normal Tactiek 001
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten solide
slecht Passen formidabel
zwak Verdedigen solide


1e minuut.
Madaras rent richting de bal. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz passt de bal met de wreef. Ardesi rent richting de bal. Ardesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:1

3e minuut.
Ignácz speelt de bal door. Klungelig pakt Ardesi de bal. Ardesi passt de bal in één keer door. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:2

7e minuut.
Raffay passt de bal met de wreef. Darnyi rent richting de bal. Darnyi geeft een hoge lob. Ardesi rent richting de bal. Ardesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Böjte met een sublieme pass. Szeléndi speelt de bal door. Ardesi is nu in balbezit. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nógrádi met een harde bal richting middenveld. Szeléndi kopt de bal weg. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi draait met de bal, schiet en ... Nógrádi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:3

15e minuut.
Darnyi onderschept slim de pass. Darnyi geeft een lange en hoge pass. Ardesi kopt de bal weg. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardesi rent richting de bal. Ardesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:4

21e minuut.
Daar is Szíjj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madaras kopt de bal weg. Ignácz met een sublieme pass. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Ardesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardesi passt de bal in één keer door. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi draait met de bal, schiet en ... Nógrádi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Inworp. Darnyi met een snelle inworp. Ignácz is nu in balbezit. Ignácz geeft een lange en hoge pass. Ecsegi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:5

30e minuut.
Szeléndi probeert naar een medespeler te passen. Ardesi rent richting de bal. Ardesi geeft de bal voor. Ecsegi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:6

33e minuut.
Ardesi speelt de bal door. Klungelig pakt Szeléndi de bal. Szeléndi probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:7

34e minuut.
Mohácsi met een sublieme pass. Daar is Ignácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignácz probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Böjte verovert de bal door een tackle van achteren. Böjte passt de bal zonder na te denken. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Ecsegi is nu in balbezit. Szíjj geeft een lange en hoge pass. Szeléndi rent richting de bal. Szeléndi geeft een lange en hoge pass. Ardesi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:8

42e minuut.
Ignácz passt de bal in één keer door. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ecsegi de bal. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:9

45e minuut.
Szíjj bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi verovert de bal door een tackle van achteren. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 79%, Pámpom FC 21%.
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:10

46e minuut.
Darnyi probeert naar een medespeler te passen. Hiçkorkmaz is nu in balbezit. Hiçkorkmaz met een sublieme pass. Szeléndi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeléndi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szíjj heeft problemen om de bal te vangen. Nógrádi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Böjte passt de bal in één keer door. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi speelt de bal door. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:11

52e minuut.
Szeléndi geeft een lange en hoge pass. Ardesi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ecsegi de bal. Ecsegi schiet op doel. Nógrádi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:12

57e minuut.
Oros rent richting de bal. Szeléndi verovert de bal door een tackle van achteren. Szeléndi geeft de bal voor. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi haalt uit met een fantastische trap. Nógrádi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:13

61e minuut.
Mohácsi met een sublieme pass. Szeléndi geeft de bal voor. Ecsegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. Nógrádi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:14

63e minuut.
Szeléndi verovert de bal door een tackle van achteren. Szeléndi geeft een hoge lob. Ecsegi rent richting de bal. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Berki trapt de bal weg. Szeléndi kopt de bal weg. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:15

66e minuut.
Imrik is nu in balbezit. Darnyi onderschept slim de pass. Darnyi met een sublieme pass. Ardesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Madaras geeft een lange en hoge pass. Hiçkorkmaz kopt de bal weg. Böjte speelt de bal door. Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:16

81e minuut.
Berki probeert naar een medespeler te passen. Böjte rent richting de bal. Böjte passt de bal in één keer door. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ardesi probeert de bal met de borst te controleren. Ardesi probeert naar een medespeler te passen. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi schiet op doel. Nógrádi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:17

85e minuut.
Böjte is nu in balbezit. Böjte passt de bal in één keer door. Ardesi is nu in balbezit. Ardesi schiet op doel. Nógrádi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:18

89e minuut.
Szeléndi met een sublieme pass. Böjte geeft een hoge lob. Ardesi kopt de bal weg. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Ecsegi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rákosborzasztó SE 84%, Pámpom FC 16%.
Rákosborzasztó SE - Pámpom FC 0:18