Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: GaMi FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6759
GaMi FC Sephiroth01
Normál 343 Tactiek 2
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 64
goed Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pajor rent richting de bal. Pajor speelt de bal door. Ágai Kis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ágai Kis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 1:0

3e minuut.
Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga speelt de bal door. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov draait met de bal, schiet en ... Lazzaro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Duhart rent richting de bal. Gorostiaga verovert de bal door een tackle van achteren. Gorostiaga geeft de bal voor. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen. Lazzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kälber met een sublieme pass. Anatol rent richting de bal. Hager verovert de bal door een tackle van achteren. Wehlage onderschept slim de pass. Wehlage haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Held bokst de bal weg.

8e minuut.
Riggione met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Novruzov maakt een snoekduik en kopt de bal. Lazzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GaMi FC - Sephiroth01 1:1

12e minuut.
Lazzaro trapt de bal weg. Mozer kopt de bal weg. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorostiaga geeft een lange en hoge pass. Barbierato maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Gorostiaga met een sublieme pass. Klungelig pakt Riggione de bal. Riggione met een sublieme pass. Barbierato rent richting de bal. Barbierato schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Ágai Kis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mozer geeft de bal voor. Novruzov kopt de bal weg. Verlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Novruzov rent richting de bal. Novruzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 1:2

19e minuut.
Gorostiaga met een sublieme pass. Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Riggione is nu in balbezit. Riggione geeft de bal voor. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 1:3

21e minuut.
Krawężnik passt de bal met de wreef. Gorostiaga is nu in balbezit. Gorostiaga passt de bal met de wreef. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Gorostiaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gorostiaga geeft de bal voor. Kälber heeft problemen om de bal te vangen. Barbierato rent richting de bal. Barbierato schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 1:4

23e minuut.
Verlet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gorostiaga met de inworp. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Riggione met een sublieme pass. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik geeft een lange en hoge pass. Novruzov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 1:5

27e minuut.
Mozer geeft een lange en hoge pass. Stanislawski kopt de bal weg. Krawężnik met een sublieme pass. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbierato heeft problemen om de bal te vangen. Barbierato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 1:6

33e minuut.
Barbierato probeert de bal met de borst te controleren. Krawężnik is nu in balbezit. Kliška verovert de bal door een tackle van achteren. Novruzov onderschept slim de pass. Novruzov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gorostiaga is nu in balbezit. Stanislawski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorostiaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krawężnik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Novruzov krijgt zijn hoofd ertegen. Lazzaro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 70%, Sephiroth01 30%.
GaMi FC - Sephiroth01 1:6

46e minuut.
Rebecchi komt het veld opgelopen. Dan komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Barbierato stond buitenspel. Mendolaro neemt vlug de vrije trap. Anatol is nu in balbezit. Anatol haalt uit met een fantastische trap. Held werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 2:6

55e minuut.
Sznurowadło geeft de bal voor. Kälber is nu in balbezit. Barbierato onderschept slim de pass. Barbierato haalt uit met een fantastische trap. Lazzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik passt de bal in één keer door. Dan speelt de bal door. Barbierato rent richting de bal. Barbierato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Lazzaro trapt de bal weg van het doel. Hager kopt de bal weg. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Anatol bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol passt de bal zonder na te denken. Wehlage met een sublieme pass. Daar is Duhart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duhart geeft de bal voor. Held bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dan kopt de bal weg. Dan is nu in balbezit. Dan passt de bal zonder na te denken. Barbierato geeft een lange en hoge pass. Rebecchi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GaMi FC - Sephiroth01 2:7

78e minuut.
Duhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dan speelt de bal door. Duhart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi haalt uit met een fantastische trap. Lazzaro bokst de bal weg.

81e minuut.
Verlet verovert de bal door een tackle van achteren. Dan rent richting de bal. Dan speelt de bal door. Rebecchi rent richting de bal. Rebecchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GaMi FC 50%, Sephiroth01 50%.
GaMi FC - Sephiroth01 2:7