Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Kucko Fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 36300
Kucko Fc DSI-SC
Nozi Tactiek 5-2-3DEF
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
39.2 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nurci met een sublieme pass. Pruban rent richting de bal. Met opzet legt Bor zijn tegenspeler op de grond. Bor krijgt een gele kaart. Pruban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nurci komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Kállay rent richting de bal. Stehle verovert de bal door een tackle van achteren. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 0:1

11e minuut.
Berán geeft een hoge lob. Pruban is nu in balbezit. Pruban geeft een hoge lob. Stehle is nu in balbezit. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Sziráki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vidaurre rent richting de bal. Yorgancı verovert de bal door een tackle van achteren. Yorgancı passt de bal met de wreef. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... Sziráki bokst de bal weg.

16e minuut.
Demel kopt de bal weg. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci speelt de bal door. Stehle rent richting de bal. Stehle draait met de bal, schiet en ... Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 0:2

17e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Egerszegi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pruban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yorgancı met een snel genomen vrije trap. Daar is Gyurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurci met een sublieme pass. Stehle rent richting de bal. Stehle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Nurci speelt de bal door. Stehle rent richting de bal. Pruban rent richting de bal. Pruban schiet op doel. Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Megyesi is nu in balbezit. Antognozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Antognozzi geeft een lange en hoge pass. Stehle rent richting de bal. Stehle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Damnik probeert naar een medespeler te passen. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ... Sziráki bokst de bal weg.

25e minuut.
Rosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle onderschept slim de pass. Pruban rent richting de bal. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 0:3

27e minuut.
Demel geeft een lange en hoge pass. Stehle kopt de bal weg. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 0:4

38e minuut.
Bor rent richting de bal. Bor met een sublieme pass. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap. Burcsa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 1:4

45e minuut.
Damnik onderschept slim de pass. Damnik speelt de bal door. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Sziráki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucko Fc 73%, DSI-SC 27%.
Kucko Fc - DSI-SC 1:5

46e minuut.
Mucha rent richting de bal. Antognozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demel onderschept slim de pass. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre schiet op doel. Burcsa bokst de bal weg.

49e minuut.
Antognozzi geeft de bal voor. Gaddato speelt de bal door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 2:5

62e minuut.
Nurci is nu in balbezit. Nurci passt de bal in één keer door. Stehle is nu in balbezit. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 2:6

65e minuut.
Nurci passt de bal met de wreef. Pruban rent richting de bal. Pruban passt de bal met de wreef. Stehle rent richting de bal. Stehle draait met de bal, schiet en ... Sziráki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 2:7

66e minuut.
Yorgancı geeft een lange en hoge pass. Kállay bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle verovert de bal door een tackle van achteren. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Gyurka is nu in balbezit. Gyurka geeft een lange en hoge pass. Gaddato kopt de bal weg. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Stehle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kállay neemt vlug de vrije trap. Inworp. Yorgancı met een snelle inworp. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ... Sziráki bokst de bal weg. Klungelig pakt Kisistók de bal. Stehle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kucko Fc - DSI-SC 2:8

78e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Havio bereikt de bal nog maar net als eerste. Havio passt de bal met de wreef. Stehle rent richting de bal. Stehle draait met de bal, schiet en ... Sziráki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Yorgancı geeft de bal voor. Nurci speelt de bal door. Stehle bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban is nu in balbezit. Pruban haalt uit met een fantastische trap. Sziráki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Pruban met een sublieme pass. Stehle is nu in balbezit. Stehle haalt uit met een fantastische trap. Sziráki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Buitenspel voor Stehle. Goede buitenspelval van de verdediging. Kállay neemt vlug de vrije trap. Demel kopt de bal weg. Pruban controleert de bal met de borst. Pruban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kucko Fc 74%, DSI-SC 26%.
Kucko Fc - DSI-SC 2:8