Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil Driver heavymeNtál
532 Tactiek nihil
66% Balbezit 34%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten excellent
good Passen average
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Chính Trực met een snelle inworp. Yamamoto probeert naar een medespeler te passen. Logvinenko is nu in balbezit. Logvinenko schiet op doel. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 1:0

8e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Karcovas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Tanakadate ... Strafschop! Karcovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Karcovas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal! Bechara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Hugués is nu in balbezit. Hugués geeft een lange en hoge pass. McCann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Logvinenko rent richting de bal. Logvinenko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 2:0

16e minuut.
Nyerges is nu in balbezit. Nyerges probeert naar een medespeler te passen. Reményi rent richting de bal. Reményi draait met de bal, schiet en ... Rouiched probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ishiju geeft een hoge lob. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei geeft een hoge lob. Reményi rent richting de bal. Reményi schiet op doel. Rouiched bokst de bal weg.

21e minuut.
Hugués heeft problemen om de bal te vangen. Hugués schiet op doel. Mizsér probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Logvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mizsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Miroshnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ... McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 3:0

31e minuut.
Yamamoto passt de bal met de wreef. Lazar is nu in balbezit. Gilyán rent richting de bal. Lazar verovert de bal door een tackle van achteren. Lazar geeft een lange en hoge pass. McCann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 49%, heavymeNtál 51%.
Devil Driver - heavymeNtál 3:0

46e minuut.
Yamamoto rent richting de bal. Yamamoto passt de bal met de wreef. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar geeft een hoge lob. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 4:0

48e minuut.
Mizsér geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lazar met de inworp. Convey geeft de bal voor. Hugués maakt een snoekduik en kopt de bal. McCann bokst de bal weg. Hugués bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugués draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 5:0

55e minuut.
Gilyán verovert de bal door een tackle van achteren. Gilyán geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tanakadate de bal onder controle te krijgen. Reményi bereikt de bal nog maar net als eerste. Reményi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 5:1

56e minuut.
Yamamoto speelt de bal door. Daar is Lazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazar probeert naar een medespeler te passen. Logvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap. McCann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Grubelnik rent richting de bal. Grubelnik probeert naar een medespeler te passen. Miroshnichenko rent richting de bal. Miroshnichenko geeft een hoge lob. Logvinenko krijgt zijn hoofd ertegen. McCann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Yamamoto passt de bal met de wreef. Lazar is nu in balbezit. Lazar passt de bal met de wreef. Logvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Miroshnichenko rent richting de bal. Miroshnichenko passt de bal in één keer door. Hugués is nu in balbezit. Hugués draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 6:1

73e minuut.
Miroshnichenko probeert naar een medespeler te passen. Lazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazar geeft een hoge lob. Hugués krijgt zijn hoofd ertegen. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Logvinenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Logvinenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 7:1

77e minuut.
Lazar geeft een lange en hoge pass. Hugués is nu in balbezit. Hugués passt de bal met de wreef. Convey bereikt de bal nog maar net als eerste. Convey haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tanakadate geeft de bal voor. Convey kopt de bal weg. Logvinenko is nu in balbezit. Logvinenko haalt uit met een fantastische trap. McCann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Driver - heavymeNtál 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Driver 38%, heavymeNtál 62%.
Devil Driver - heavymeNtál 8:1