Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Wenger Beateam FC
Attack Tactiek Alfa1
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
25.1 gemiddelde waardering 57.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kőhalmi is nu in balbezit. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:1

8e minuut.
Dohn geeft de bal voor. Kőhalmi probeert de bal aan de voet te houden. Leclercq met een sublieme pass. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skriba passt de bal zonder na te denken. Öreg met een sublieme pass. Leclercq kopt de bal weg. Kőhalmi rent richting de bal. Kőhalmi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:2

22e minuut.
Nozicska geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skriba met de inworp. Horák is nu in balbezit. Horák draait met de bal, schiet en ... Öreg bokst de bal weg. Klungelig pakt Nozicska de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Plókai heeft problemen om de bal te vangen. Kőhalmi rent richting de bal. Plókai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kőhalmi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kőhalmi kan niet meer verder spelen. Einersen komt het veld opgelopen. Pálfi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:3

23e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Héjjas rent richting de bal. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Einersen schiet op doel. Öreg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:4

26e minuut.
Mariscal onderschept slim de pass. Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Einersen rent richting de bal. Einersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:5

30e minuut.
Leclercq speelt de bal door. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen heeft problemen om de bal te vangen. Einersen draait met de bal, schiet en ... Öreg werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Skriba geeft een hoge lob. Daar is Nozicska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horák rent richting de bal. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Laskai maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dohn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Leclercq speelt de bal door. Skriba is nu in balbezit. Skriba passt de bal met de wreef. Einersen rent richting de bal. Einersen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Einersen passt de bal zonder na te denken. Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq geeft een lange en hoge pass. Pálfi maakt een snoekduik en kopt de bal. Öreg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:6

40e minuut.
Skriba verovert de bal door een tackle van achteren. Für begaat een overtreding. Skriba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skriba met een snel genomen vrije trap. Pálfi rent richting de bal. Pálfi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Skriba geeft een hoge lob. Leclercq rent richting de bal. Leclercq passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pálfi de bal. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Öreg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 70%, Beateam FC 30%.
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:6

46e minuut.
Einersen passt de bal in één keer door. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Daar is Héjjas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálfi onderschept slim de pass. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:7

48e minuut.
Mariscal verovert de bal door een tackle van achteren. Mariscal passt de bal zonder na te denken. Leclercq speelt de bal door. Daar is Horák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Skriba geeft de bal voor. Mariscal probeert naar een medespeler te passen. Pálfi rent richting de bal. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pálfi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:8

51e minuut.
Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq rent richting de bal. Leclercq speelt de bal door. Klungelig pakt Pálfi de bal. Pálfi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nozicska heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Laskai is nu in balbezit. Laskai passt de bal met de wreef. Einersen rent richting de bal. Einersen draait met de bal, schiet en ... Öreg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Horák verovert de bal door een tackle van achteren. Horák speelt de bal door. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Öreg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:9

57e minuut.
Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq passt de bal zonder na te denken. Einersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Einersen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:10

59e minuut.
Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq verovert de bal door een tackle van achteren. Leclercq passt de bal zonder na te denken. Einersen rent richting de bal. Einersen draait met de bal, schiet en ... Öreg bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Laskai geeft een hoge lob. Jenei controleert de bal met de borst. Mariscal met een sublieme pass. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Leclercq geeft een lange en hoge pass. Lassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák onderschept slim de pass. Pálfi rent richting de bal. Pálfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:11

64e minuut.
Einersen onderschept slim de pass. Einersen speelt de bal door. Mariscal is nu in balbezit. Mariscal geeft een lange en hoge pass. Pálfi is nu in balbezit. Paal! Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:12

65e minuut.
Klungelig pakt Für de bal. Für speelt de bal door. Jenei rent richting de bal. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák geeft een hoge lob. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi haalt uit met een fantastische trap. Öreg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:13

72e minuut.
Skriba met de inworp. Lassan is nu in balbezit. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Horák rent richting de bal. Horák haalt uit met een fantastische trap. Öreg bokst de bal weg. Laskai rent richting de bal. Laskai geeft een hoge lob. Leclercq geeft een lange en hoge pass. Pálfi rent richting de bal. Pálfi draait met de bal, schiet en ... Öreg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:14

75e minuut.
Pálfi passt de bal zonder na te denken. Leclercq bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclercq met een sublieme pass. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Njærheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Njærheim geeft een hoge lob. Horák kopt de bal weg. Einersen rent richting de bal. Einersen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Einersen is nu in balbezit. Einersen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:15

82e minuut.
Lassan speelt de bal door. Horák is nu in balbezit. Horák passt de bal in één keer door. Pálfi controleert de bal met de borst. Pálfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dohn geeft de bal voor. Nozicska is nu in balbezit. Horák onderschept slim de pass. Horák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:16

85e minuut.
Sarlós probeert naar een medespeler te passen. Für heeft problemen om de bal te vangen. Einersen verovert de bal door een tackle van achteren. Einersen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 82%, Beateam FC 18%.
Arsenal Wenger - Beateam FC 0:17