Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Tökyfc Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2910
Tökyfc Korlat FC
442 Tactiek jjjjjjj
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten formidable
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Kerkai rent richting de bal. Daar is Kerkai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkai met een sublieme pass. Jančaras is nu in balbezit. Jančaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Turján met een sublieme pass. Kerkai rent richting de bal. Kerkai passt de bal in één keer door. Varró rent richting de bal. Varró schiet op doel. Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harsányi probeert naar een medespeler te passen. Glavić kopt de bal weg. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:1

9e minuut.
Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras onderschept slim de pass. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai schiet op doel. Mercz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Jančaras kopt de bal weg. Kerkai heeft problemen om de bal te vangen. Jančaras is nu in balbezit. Jančaras draait met de bal, schiet en ... Harsányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Varró de bal. Tassaro is nu in balbezit. Tassaro geeft een hoge lob. Jančaras rent richting de bal. Jančaras draait met de bal, schiet en ... Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Turján kopt de bal weg. Glavić rent richting de bal. Glavić passt de bal in één keer door. Jančaras rent richting de bal. Jančaras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Klungelig pakt Varró de bal. Nemoda rent richting de bal. Varró verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:3

18e minuut.
Jančaras passt de bal met de wreef. Daar is Krúdy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krúdy geeft een lange en hoge pass. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai schiet op doel. Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Nemoda is nu in balbezit. Varró verovert de bal door een tackle van achteren. Varró speelt de bal door. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Harsányi bokst de bal weg.

26e minuut.
Varró rent richting de bal. Varró passt de bal in één keer door. Kerkai rent richting de bal. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Harsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:4

28e minuut.
Tassaro is nu in balbezit. Varró is nu in balbezit. Varró probeert naar een medespeler te passen. Jančaras heeft problemen om de bal te vangen. Jančaras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lettrich geeft een lange en hoge pass. Mercz geeft een hoge lob. Inworp. Musiałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tassaro geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Déri is nu in balbezit. Varró onderschept slim de pass. Varró geeft een lange en hoge pass. Jančaras is nu in balbezit. Jančaras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Glavić kopt de bal weg. Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras haalt uit met een fantastische trap. Mercz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tökyfc 81%, Korlat FC 19%.
Tökyfc - Korlat FC 0:5

49e minuut.
Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras passt de bal in één keer door. Kerkai rent richting de bal. Varró is nu in balbezit. Varró draait met de bal, schiet en ... Harsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerkai rent richting de bal. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Mercz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:6

52e minuut.
Varró geeft de bal voor. Jančaras rent richting de bal. Jančaras probeert naar een medespeler te passen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Harsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Újlaky bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy verovert de bal door een tackle van achteren. Krúdy geeft een hoge lob. Kerkai heeft problemen om de bal te vangen. Kerkai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereny is nu in balbezit. Jančaras verovert de bal door een tackle van achteren. Jančaras haalt uit met een fantastische trap. Harsányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Jančaras verovert de bal door een tackle van achteren. Jančaras met een sublieme pass. Klungelig pakt Kerkai de bal. Kerkai haalt uit met een fantastische trap. Harsányi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Jančaras is nu in balbezit. Jančaras probeert naar een medespeler te passen. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mercz de bal onder controle te krijgen. Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Brajewski passt de bal met de wreef. Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras passt de bal zonder na te denken. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Krúdy is nu in balbezit. Glavić is nu in balbezit. Glavić passt de bal in één keer door. Jančaras is nu in balbezit. Jančaras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Krúdy rent richting de bal. Krúdy geeft een hoge lob. Kerkai rent richting de bal. Kerkai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:7

77e minuut.
Varró met een sublieme pass. Tereny is nu in balbezit. Kerkai onderschept slim de pass. Daar is Jančaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jančaras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Varró is nu in balbezit. Varró geeft een lange en hoge pass. Kerkai rent richting de bal. Kerkai schiet op doel. Mercz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:8

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harsányi trapt de bal weg van het doel. Portella kopt de bal weg. Jančaras rent richting de bal. Jančaras schiet op doel. Harsányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tökyfc - Korlat FC 0:9

85e minuut.
Musiałek rent richting de bal. Musiałek geeft een lange en hoge pass. Jančaras kopt de bal weg. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai draait met de bal, schiet en ... Harsányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krúdy rent richting de bal. Krúdy passt de bal in één keer door. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Déri geeft de bal voor. Glavić rent richting de bal. Glavić passt de bal in één keer door. Jančaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jančaras draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tökyfc 80%, Korlat FC 20%.
Tökyfc - Korlat FC 0:9