Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2436
Associazione Calcio Milan 1899 Hatos SC.
ricinus Tactiek 3-4-3
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
23.8 gemiddelde waardering 43.2
poor Schieten adequate
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


22e minuut.
Mérei rent richting de bal. Popol is nu in balbezit. Popol passt de bal zonder na te denken. Mérei is nu in balbezit. Mérei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Lipko met een sublieme pass. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz speelt de bal door. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Görbicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feldmann onderschept slim de pass. Feldmann passt de bal met de wreef. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Tersánszky-Tóth haalt uit met een fantastische trap. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fejér verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko onderschept slim de pass. Lipko passt de bal zonder na te denken. Inczewski rent richting de bal. Inczewski schiet op doel. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 1899 58%, Hatos SC. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 0:0

54e minuut.
Klungelig pakt Voskoboinik de bal. Voskoboinik passt de bal in één keer door. Gollovitzer rent richting de bal. Inczewski onderschept slim de pass. Inczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Feldmann kopt de bal weg. Czene bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipko. Lipko krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lipko met een sublieme pass. Csúri rent richting de bal. Csúri geeft de bal voor. Gladysz rent richting de bal. Gladysz schiet op doel. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Csúri geeft de bal voor. Gladysz probeert de bal aan de voet te houden. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gladysz rent richting de bal. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Feldmann verovert de bal door een tackle van achteren. Feldmann speelt de bal door. Natsch is nu in balbezit. Gladysz onderschept slim de pass. Gladysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Puccini kopt de bal weg. Lipko heeft problemen om de bal te vangen. Lipko geeft de bal voor. Voskoboinik is nu in balbezit. Voskoboinik haalt uit met een fantastische trap. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Natsch rent richting de bal. Natsch geeft de bal voor. Inworp. Görbicz met een snelle inworp. Lipko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lipko geeft een hoge lob. Voskoboinik kopt de bal weg. Inczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Feldmann is nu in balbezit. Feldmann passt de bal zonder na te denken. Szymański is nu in balbezit. Tersánszky-Tóth onderschept slim de pass. Tersánszky-Tóth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Frankowski rent richting de bal. Frankowski geeft een hoge lob. Daar is Blaskovics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voskoboinik is nu in balbezit. Voskoboinik haalt uit met een fantastische trap. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Voskoboinik verovert de bal door een tackle van achteren. Lipko rent richting de bal. Lipko passt de bal met de wreef. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Görbicz rent richting de bal. Görbicz geeft een lange en hoge pass. Inczewski kopt de bal weg. Voskoboinik is nu in balbezit. Voskoboinik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 1899 61%, Hatos SC. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

91e minuut.
Fejér bereikt de bal nog maar net als eerste. Inczewski onderschept slim de pass. Voskoboinik is nu in balbezit. Inczewski rent richting de bal. Inczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

98e minuut.
Puccini bereikt de bal nog maar net als eerste. Puccini probeert naar een medespeler te passen. Inczewski rent richting de bal. Voskoboinik bereikt de bal nog maar net als eerste. Voskoboinik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

103e minuut.
Popol kopt de bal weg. Tersánszky-Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. Popol probeert naar een medespeler te passen. Mérei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérei draait met de bal, schiet en ... Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 1899 73%, Hatos SC. 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 0:0

107e minuut.
Chonov geeft een hoge lob. Natsch kopt de bal weg. Daar is Voskoboinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inczewski is nu in balbezit. Inczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Associazione Calcio Milan 1899 78%, Hatos SC. 22%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Gladysz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Marquetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
---
Tersánszky-Tóth neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Voskoboinik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Marquetto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 0:1
---
Mérei neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
Inczewski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Marquetto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Czene neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 1:1
---
Puccini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Associazione Calcio Milan 1899 - Hatos SC. 1:2
---
Fejér kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ganea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Csúri legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Popol neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ganea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---