Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zöld Sasok IX ÓbudaiSasok FC.
Normal Tactiek most
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 57.3
unsatisfactory Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Pelikán trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borbás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagel geeft een hoge lob. Herczegfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tihanyi kopt de bal weg. Bagel rent richting de bal. Bagel geeft een hoge lob. Paudits rent richting de bal. Paudits haalt uit met een fantastische trap. Szentannai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Pelikán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:1

9e minuut.
Mikhárdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyselinck verovert de bal door een tackle van achteren. Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits rent richting de bal. Paudits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Herczegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herczegfalvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paudits krijgt zijn hoofd ertegen. Szentannai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gyselinck kopt de bal weg. Bagel rent richting de bal. Bagel probeert naar een medespeler te passen. Paudits is nu in balbezit. Paudits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szentannai trapt de bal weg van het doel. Gyselinck kopt de bal weg. Bagel geeft een lange en hoge pass. Vólent rent richting de bal. Vólent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:2

35e minuut.
Bagel geeft een lange en hoge pass. Paudits kopt de bal weg. Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent haalt uit met een fantastische trap. Szentannai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Gyselinck geeft een lange en hoge pass. Pelikán kopt de bal weg. Klungelig pakt Bilicz de bal. Paudits rent richting de bal. Paudits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 76%, ÓbudaiSasok FC. 24%.
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:2

49e minuut.
Mikhárdi kan de bal niet met de borst controleren. Gyselinck rent richting de bal. Gyselinck met een sublieme pass. Herczegfalvi rent richting de bal. Herczegfalvi haalt uit met een fantastische trap. Szentannai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kaldenecker rent richting de bal. Bagel onderschept slim de pass. Bagel geeft een hoge lob. Herczegfalvi springt en kopt de bal. Szentannai probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gyselinck met de inworp. Bagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagel geeft een lange en hoge pass. Herczegfalvi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:3

65e minuut.
Szentannai met een harde bal richting middenveld. Gyselinck is nu in balbezit. Gyselinck geeft een lange en hoge pass. Herczegfalvi is nu in balbezit. Herczegfalvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gyselinck verovert de bal door een tackle van achteren. Gyselinck met een sublieme pass. Herczegfalvi rent richting de bal. Herczegfalvi haalt uit met een fantastische trap. Szentannai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:4

68e minuut.
Kaldenecker passt de bal met de wreef. Sütő heeft problemen om de bal te vangen. Herczegfalvi verovert de bal door een tackle van achteren. Herczegfalvi schiet op doel. Szentannai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Meszesán is nu in balbezit. Herczegfalvi rent richting de bal. Met opzet legt Meszesán zijn tegenspeler op de grond. Meszesán is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Herczegfalvi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Herczegfalvi kan niet meer verder spelen. Brejza komt het veld opgelopen. Bagel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Paudits maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bagel kopt de bal weg. Klungelig pakt Kasztel de bal. Gyselinck probeert naar een medespeler te passen. Borbás rent richting de bal. Borbás geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sütő rent richting de bal. Paudits onderschept slim de pass. Paudits probeert naar een medespeler te passen. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza schiet op doel. Szentannai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borbás met de inworp. Bagel geeft de bal voor. Brejza springt en kopt de bal. Szentannai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:5

78e minuut.
Sütő speelt de bal door. Klungelig pakt Vólent de bal. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Brejza is nu in balbezit. Brejza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:6

80e minuut.
Bagel is nu in balbezit. Bagel probeert naar een medespeler te passen. Brejza heeft problemen om de bal te vangen. Brejza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:7

83e minuut.
Sütő speelt de bal door. Bagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagel passt de bal met de wreef. Paudits rent richting de bal. Paudits haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pelikán is nu in balbezit. Brejza onderschept slim de pass. Brejza haalt uit met een fantastische trap. Szentannai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:8

86e minuut.
Borbás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bagel rent richting de bal. Bagel geeft de bal voor. Brejza krijgt zijn hoofd ertegen. Szentannai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brejza is nu in balbezit. Brejza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zöld Sasok IX 76%, ÓbudaiSasok FC. 24%.
Zöld Sasok IX - ÓbudaiSasok FC. 0:9