Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC nozi se
Új1 Tactiek pró
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
21 gemiddelde waardering 53.4
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Ryjek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sugár. Ryjek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doubíček met een snel genomen vrije trap. Vadász kopt de bal weg. Horváth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kramer geeft de bal voor. Ryjek rent richting de bal. Ryjek geeft de bal voor. Kończewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Horváth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:1

10e minuut.
Benucci met een sublieme pass. Kramer is nu in balbezit. Vadász tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vadász krijgt een gele kaart.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doubíček zal de hoekschop nemen. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski haalt uit met een fantastische trap. Horváth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Doubíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryjek is nu in balbezit. Ryjek geeft een hoge lob. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:2

24e minuut.
Doubíček passt de bal met de wreef. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo passt de bal met de wreef. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:3

29e minuut.
Bóta onderschept slim de pass. Muğlalı is nu in balbezit. Muğlalı geeft de bal voor. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Horváth trapt de bal weg. Doubíček kopt de bal weg. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski schiet op doel. Horváth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kramer is nu in balbezit. Kramer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Horváth met een harde bal richting middenveld. Ryjek kopt de bal weg. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:4

33e minuut.
Benucci rent richting de bal. Benucci passt de bal met de wreef. Kramer rent richting de bal. Kramer schiet op doel. Horváth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:5

36e minuut.
Buitenspel voor Árva. Goede buitenspelval van de verdediging. Doubíček maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fernández Cañedo kopt de bal weg. Kończewski rent richting de bal. Kończewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:6

41e minuut.
Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Szviták geeft een hoge lob. Doubíček kopt de bal weg. Fernández Cañedo is nu in balbezit. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Juhár de bal. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski passt de bal met de wreef. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap. Horváth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vadász kopt de bal weg. Bóta heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cañedo rent richting de bal. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 72%, nozi se 28%.
2. Elek FC - nozi se 0:7

47e minuut.
Óváry rent richting de bal. Óváry geeft de bal voor. Klungelig pakt Juhár de bal. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Doubíček rent richting de bal. Doubíček geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petróczi de bal. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap. Horváth bokst de bal weg. Kończewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kończewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:8

54e minuut.
Bóta probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Cañedo onderschept slim de pass. Fernández Cañedo probeert naar een medespeler te passen. Kończewski rent richting de bal. Kończewski schiet op doel. Horváth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Anuszewski kopt de bal weg. Daar is Ryjek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryjek passt de bal met de wreef. Kończewski rent richting de bal. Kończewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:9

60e minuut.
Doubíček geeft een hoge lob. Kończewski rent richting de bal. Petróczi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kończewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ryjek wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Petróczi de bal. Kończewski is nu in balbezit. Kramer rent richting de bal. Kramer schiet op doel. Horváth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:10

67e minuut.
Óváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Óváry geeft een hoge lob. Kramer is nu in balbezit. Kramer geeft een hoge lob. Sugár heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Tulipán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anuszewski met een sublieme pass. Doubíček met een sublieme pass. Fernández Cañedo heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Cañedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doubíček geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kończewski krijgt zijn hoofd ertegen. Horváth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Óváry met de inworp. Ryjek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryjek geeft een hoge lob. Kończewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - nozi se 0:11

78e minuut.
Daar is Sugár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Cañedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Cañedo passt de bal in één keer door. Kończewski is nu in balbezit. Kończewski schiet op doel. Horváth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Daar is Kramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petróczi speelt de bal door. Szviták bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer verovert de bal door een tackle van achteren. Kramer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Daar is Óváry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Óváry geeft de bal voor. Szviták probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 70%, nozi se 30%.
2. Elek FC - nozi se 0:11