Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: Pebek Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Pebek Lakatlan-szigetek
Pebek_tt Tactiek ft j
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.2 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten formidabel
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Łobodziński passt de bal zonder na te denken. Wtorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi rent richting de bal. Wtorek verovert de bal door een tackle van achteren. Wtorek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:1

12e minuut.
Şofariu kopt de bal weg. Cubillas heeft problemen om de bal te vangen. Wtorek is nu in balbezit. Wtorek haalt uit met een fantastische trap. Mitruś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:2

13e minuut.
Şofariu met de inworp. Adriaensens bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriaensens speelt de bal door. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino schiet op doel. Bujtás bokst de bal weg.

20e minuut.
Wtorek geeft de bal voor. Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:3

23e minuut.
Hermann kopt de bal weg. Felföldi rent richting de bal. Felföldi passt de bal met de wreef. Wtorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wtorek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:4

34e minuut.
Kozianowski is nu in balbezit. Eitvydas verovert de bal door een tackle van achteren. Eitvydas met een sublieme pass. Bártfai rent richting de bal. Bártfai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felföldi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:5

38e minuut.
Bártfai passt de bal zonder na te denken. Wtorek rent richting de bal. Wtorek passt de bal in één keer door. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Felföldi passt de bal zonder na te denken. Bártfai is nu in balbezit. Bártfai passt de bal in één keer door. Felföldi rent richting de bal. Felföldi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Németh met een sublieme pass. Nádor probeert naar een medespeler te passen. Hermann speelt de bal door. Wtorek rent richting de bal. Wtorek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pebek 62%, Lakatlan-szigetek 38%.
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:6

47e minuut.
Németh geeft een hoge lob. Inworp. Bártfai met de inworp. Łobodziński is nu in balbezit. Łobodziński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann geeft een hoge lob. Németh verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfai geeft een hoge lob. Felföldi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kozianowski is nu in balbezit. Kozianowski geeft de bal voor. Bártfai geeft een hoge lob. Felföldi krijgt zijn hoofd ertegen. Mitruś probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai geeft een hoge lob. Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Mitruś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:7

71e minuut.
Felföldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Felföldi onderschept slim de pass. Felföldi haalt uit met een fantastische trap. Mitruś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:8

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nádor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai geeft de bal voor. Felföldi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hermann speelt de bal door. Łobodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodziński passt de bal zonder na te denken. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:9

83e minuut.
Nádor is nu in balbezit. Nádor geeft een hoge lob. Felföldi rent richting de bal. Felföldi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Łobodziński probeert naar een medespeler te passen. Hermann rent richting de bal. Hermann probeert naar een medespeler te passen. Felföldi rent richting de bal. Felföldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Géczy met een sublieme pass. Bártfai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfai geeft een hoge lob. Felföldi rent richting de bal. Felföldi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felföldi is nu in balbezit. Felföldi draait met de bal, schiet en ... Mitruś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pebek 73%, Lakatlan-szigetek 27%.
Pebek - Lakatlan-szigetek 0:9