Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ravasz.S.C. Vasas
352 Tactiek Vasas 343 ÚJ
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 50.6
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierro passt de bal met de wreef. Ziane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Foszt de bal. Foszt haalt uit met een fantastische trap. Vindisch bokst de bal weg. Puskás kopt de bal weg. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:1

6e minuut.
Foszt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Foszt de bal onder controle te krijgen. Vindisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:2

7e minuut.
Rusvay onderschept slim de pass. Rusvay passt de bal met de wreef. Pierro rent richting de bal. Pierro geeft een lange en hoge pass. Foszt krijgt zijn hoofd ertegen. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt rent richting de bal. Puskás rent richting de bal. Puskás schiet op doel. Vindisch bokst de bal weg.

13e minuut.
Mátyus rent richting de bal. Inworp. Ziane met de inworp. Pierro is nu in balbezit. Pierro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Négyesi is nu in balbezit. Négyesi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziane met een snelle inworp. Pierro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Dárday probeert de bal aan de voet te houden. Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás met een sublieme pass. Foszt heeft problemen om de bal te vangen. Foszt draait met de bal, schiet en ... Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Foszt geeft de bal voor. Rapali krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Rapali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foszt passt de bal met de wreef. Puskás rent richting de bal. Puskás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pierro speelt de bal door. Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt passt de bal met de wreef. Puskás rent richting de bal. Puskás draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás schiet op doel. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Pierro rent richting de bal. Pierro geeft de bal voor. Foszt kopt de bal weg. Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dárday rent richting de bal. Dárday geeft de bal voor. Rusvay kopt de bal weg. Daar is Puskás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puskás haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rapali heeft problemen om de bal te vangen. Rapali passt de bal in één keer door. Foszt heeft problemen om de bal te vangen. Foszt schiet op doel. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Dárday rent richting de bal. Dárday geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Foszt passt de bal in één keer door. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali schiet op doel. Gál probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vindisch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:3

36e minuut.
Eszenyi rent richting de bal. Pierro is nu in balbezit. Pierro passt de bal met de wreef. Foszt rent richting de bal. Foszt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Puskás is nu in balbezit. Puskás haalt uit met een fantastische trap. Vindisch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Puskás is nu in balbezit. Klungelig pakt Foszt de bal. Foszt met een sublieme pass. Rapali is nu in balbezit. Rapali draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:4

39e minuut.
Foszt heeft problemen om de bal te vangen. Foszt speelt de bal door. Daar is Puskás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puskás schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:5

42e minuut.
Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Négyesi is nu in balbezit. Rapali onderschept slim de pass. Klungelig pakt Rapali de bal. Rapali draait met de bal, schiet en ... Vindisch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 85%, Vasas 15%.
Ravasz.S.C. - Vasas 0:5

46e minuut.
Kulka komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Pierro geeft een hoge lob. Foszt kopt de bal weg. Rapali is nu in balbezit. Rapali schiet op doel. Vindisch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:6

54e minuut.
Foszt speelt de bal door. Pierro is nu in balbezit. Pierro geeft de bal voor. Rapali rent richting de bal. Rapali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Bastías kopt de bal weg. Ziane heeft problemen om de bal te vangen. Ziane speelt de bal door. Foszt is nu in balbezit. Foszt schiet op doel. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Foszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás is nu in balbezit. Foszt rent richting de bal. Puskás bereikt de bal nog maar net als eerste. Puskás schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:7

66e minuut.
Foszt rent richting de bal. Foszt passt de bal met de wreef. Puskás is nu in balbezit. Puskás schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Eszenyi de bal. Pierro rent richting de bal. Pierro passt de bal in één keer door. Rapali rent richting de bal. Rapali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Foszt rent richting de bal. Foszt met een sublieme pass. Puskás is nu in balbezit. Puskás draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 0:9

77e minuut.
Mátyus is nu in balbezit. Ziane onderschept slim de pass. Ziane passt de bal zonder na te denken. Rapali rent richting de bal. Rapali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Dióssy geeft de bal voor. Gál is nu in balbezit. Gál geeft een lange en hoge pass. Rapali is nu in balbezit. Rapali haalt uit met een fantastische trap. Vindisch bokst de bal weg. Rapali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Foszt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foszt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Gál geeft een hoge lob. Daar is Börcsök, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Kulka ... Strafschop! Kulka is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Börcsök is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Móricz neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 1:9

86e minuut.
Rusvay geeft een hoge lob. Rapali bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapali passt de bal zonder na te denken. Foszt rent richting de bal. Foszt schiet op doel. Vindisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusvay met de inworp. Pierro geeft een hoge lob. Foszt krijgt zijn hoofd ertegen. Vindisch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ravasz.S.C. - Vasas 1:10

89e minuut.
Foszt is nu in balbezit. Puskás rent richting de bal. Dárday onderschept slim de pass. Foszt is nu in balbezit. Foszt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ravasz.S.C. 61%, Vasas 39%.
Ravasz.S.C. - Vasas 1:10