Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sasok Granturismo
433 Tactiek 250F
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen solide
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Ipach probeert naar een medespeler te passen. Eszenyi is nu in balbezit. Fenyvesi is nu in balbezit. Eszenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Eszenyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Csizmadia probeert naar een medespeler te passen. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Ipach springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csizmadia met de inworp. Szíjjártó rent richting de bal. Szíjjártó geeft een lange en hoge pass. Ipach maakt een snoekduik en kopt de bal. Havrán bokst de bal weg.

10e minuut.
Ipach passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gyurta de bal. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. Havrán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:1

10e minuut.
Reszeli Soós speelt de bal door. Révész heeft problemen om de bal te vangen. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gyurta rent richting de bal. Gyurta geeft een lange en hoge pass. Őry heeft problemen om de bal te vangen. Chiţac rent richting de bal. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. Havrán bokst de bal weg.

16e minuut.
Hudák kopt de bal weg. Szíjjártó met een sublieme pass. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Csizmadia met een sublieme pass. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal met de wreef. Ipach is nu in balbezit. Ipach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mándi geeft een hoge lob. Eszenyi kopt de bal weg. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Csizmadia kan de bal niet met de borst controleren. Csizmadia met een sublieme pass. Szíjjártó probeert naar een medespeler te passen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Csizmadia geeft een hoge lob. Chiţac kopt de bal weg. Daar is Ipach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiţac rent richting de bal. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Załuska geeft een lange en hoge pass. Ipach kopt de bal weg. Klungelig pakt Gyurta de bal. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zalavári bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó onderschept slim de pass. Demkó geeft de bal voor. Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gyurta ... Strafschop! Chiţac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiţac neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:2

30e minuut.
Inworp. Csizmadia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szíjjártó geeft de bal voor. Ipach springt en kopt de bal. Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Szíjjártó speelt de bal door. Eszenyi rent richting de bal. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:3

31e minuut.
Fenyvesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi met een sublieme pass. Őry rent richting de bal. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Demkó speelt de bal door. Szíjjártó geeft een lange en hoge pass. Eszenyi is nu in balbezit. Eszenyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:4

36e minuut.
Szíjjártó speelt de bal door. Demkó is nu in balbezit. Demkó met een sublieme pass. Klungelig pakt Chiţac de bal. Chiţac schiet op doel. Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mándi geeft de bal voor. Gyurta kopt de bal weg. Demkó met een sublieme pass. Csizmadia met een sublieme pass. Klungelig pakt Fenyvesi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:5

44e minuut.
Demkó probeert naar een medespeler te passen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach met een sublieme pass. Chiţac heeft problemen om de bal te vangen. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sasok 85%, Granturismo 15%.
FC Sasok - Granturismo 0:6

47e minuut.
Deli probeert de bal met de borst te controleren. Szíjjártó met een sublieme pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:7

49e minuut.
Ipach rent richting de bal. Ipach passt de bal met de wreef. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Havrán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:8

50e minuut.
Deli is nu in balbezit. Eszenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Eszenyi passt de bal in één keer door. Ipach rent richting de bal. Ipach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:9

51e minuut.
Csizmadia geeft een hoge lob. Chiţac kopt de bal weg. Gyurta rent richting de bal. Ipach onderschept slim de pass. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Havrán bokst de bal weg. Ipach rent richting de bal. Ipach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:10

54e minuut.
Demkó onderschept slim de pass. Demkó met een sublieme pass. Ipach rent richting de bal. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:11

55e minuut.
Reszeli Soós probeert naar een medespeler te passen. Daar is Révész, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ipach verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac draait met de bal, schiet en ... Havrán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ipach rent richting de bal. Ipach geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Fenyvesi probeert naar een medespeler te passen. Csizmadia is nu in balbezit. Csizmadia met een sublieme pass. Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eszenyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac speelt de bal door. Ipach rent richting de bal. Ipach schiet op doel. Gyurta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Havrán bokst de bal weg.

61e minuut.
Csizmadia geeft een hoge lob. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft de bal voor. Ipach is nu in balbezit. Ipach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:12

62e minuut.
Ipach passt de bal met de wreef. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi geeft de bal voor. Ipach kopt de bal weg. Chiţac is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Csizmadia kopt de bal weg. Chiţac is nu in balbezit. Ipach rent richting de bal. Ipach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:13

65e minuut.
Szíjjártó speelt de bal door. Eszenyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyvesi rent richting de bal. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:14

67e minuut.
Ipach passt de bal in één keer door. Demkó rent richting de bal. Demkó passt de bal in één keer door. Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac passt de bal zonder na te denken. Eszenyi is nu in balbezit. Eszenyi haalt uit met een fantastische trap. Havrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:15

75e minuut.
Szíjjártó geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fenyvesi de bal. Chiţac rent richting de bal. Chiţac schiet op doel. Havrán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:16

77e minuut.
Hudák is nu in balbezit. Eszenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Csizmadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Csizmadia geeft een hoge lob. Ipach maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:17

81e minuut.
Csizmadia is nu in balbezit. Őry bereikt de bal nog maar net als eerste. Szíjjártó verovert de bal door een tackle van achteren. Szíjjártó geeft een lange en hoge pass. Chiţac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:18

82e minuut.
Révész is nu in balbezit. Chiţac rent richting de bal. Chiţac passt de bal in één keer door. Ipach is nu in balbezit. Ipach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ipach rent richting de bal. Ipach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:19

83e minuut.
Gyurta geeft de bal voor. Schindler is nu in balbezit. Szíjjártó met een sublieme pass. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Révész bereikt de bal nog maar net als eerste. Demkó verovert de bal door een tackle van achteren. Demkó met een sublieme pass. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Csizmadia geeft een hoge lob. Zalavári kopt de bal weg. Chiţac rent richting de bal. Chiţac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:20

89e minuut.
Szíjjártó passt de bal zonder na te denken. Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Demkó met een sublieme pass. Chiţac rent richting de bal. Chiţac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sasok - Granturismo 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sasok 87%, Granturismo 13%.
FC Sasok - Granturismo 0:21