Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HB. SEAT FFC SENIOR TC
532 Tactiek balázs9
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.5 gemiddelde waardering 55.1
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Azyer kopt de bal weg. De Castro is nu in balbezit. De Castro passt de bal met de wreef. Azaredo heeft problemen om de bal te vangen. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dzsudzsák rent richting de bal. Dzsudzsák geeft de bal voor. Ilsemann probeert de bal met de borst te controleren. Ilsemann draait met de bal, schiet en ... Klir probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Saporito rent richting de bal. Saporito probeert naar een medespeler te passen. Rudić is nu in balbezit. De Castro onderschept slim de pass. De Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ragginger met een snelle inworp. Montezuma rent richting de bal. Montezuma passt de bal zonder na te denken. Azaredo heeft problemen om de bal te vangen. Azaredo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rudić geeft een hoge lob. Inworp. De Castro met de inworp. Azaredo rent richting de bal. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Freitas geeft een lange en hoge pass. Daar is Knežević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann schiet op doel. Abdulov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:1

23e minuut.
Azaredo onderschept slim de pass. Azaredo passt de bal in één keer door. Ilsemann is nu in balbezit. Ilsemann schiet op doel. Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:2

28e minuut.
Daar is Ilsemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilsemann haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klir de bal onder controle te krijgen. Saporito bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporito draait met de bal, schiet en ... Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Ilsemann de bal. Abdulov met een sublieme pass. Saporito kopt de bal weg. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann schiet op doel. Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Saporito heeft problemen om de bal te vangen. Adalıoğlu kopt de bal weg. Rubio Iniesta controleert de bal met de borst. Rubio Iniesta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ragginger de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cioară speelt de bal door. Ilsemann rent richting de bal. Klir is nu in balbezit. Ilsemann onderschept slim de pass. Ilsemann draait met de bal, schiet en ... Abdulov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rudić passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Castro zal de hoekschop nemen. Azaredo krijgt zijn hoofd ertegen. Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:3

36e minuut.
Adalıoğlu is nu in balbezit. Saporito is nu in balbezit. Saporito speelt de bal door. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann draait met de bal, schiet en ... Abdulov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azaredo is nu in balbezit. Azaredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:4

39e minuut.
Rudić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Azyer passt de bal in één keer door. Daar is De Castro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Castro geeft de bal voor. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo haalt uit met een fantastische trap. Abdulov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Durazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Saporito met een snelle inworp. Ilsemann is nu in balbezit. Ilsemann haalt uit met een fantastische trap. Abdulov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB. SEAT FFC 79%, SENIOR TC 21%.
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:4

46e minuut.
De Castro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kurski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ragginger bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragginger geeft een lange en hoge pass. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo draait met de bal, schiet en ... Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

51e minuut.
Ragginger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Montezuma de bal. Montezuma geeft een hoge lob. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo haalt uit met een fantastische trap. Abdulov bokst de bal weg.

54e minuut.
Azaredo rent richting de bal. Abdulov met een sublieme pass. Montezuma kopt de bal weg. Azaredo is nu in balbezit. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:5

57e minuut.
Rudić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montezuma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurski is nu in balbezit. Kurski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Azaredo kopt de bal weg. Kurski is nu in balbezit. Kurski probeert naar een medespeler te passen. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Azyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adalıoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Azyer. Adalıoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Durazzi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Freitas geeft een hoge lob. Saporito kopt de bal weg. Ilsemann rent richting de bal. Ilsemann schiet op doel. Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kurski speelt de bal door. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rudić. Rudić krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Abdulov trapt de bal weg. Kurski kopt de bal weg. Klungelig pakt Klir de bal. Ilsemann rent richting de bal. Ilsemann draait met de bal, schiet en ... Abdulov bokst de bal weg. Ilsemann rent richting de bal. Ilsemann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:6

67e minuut.
Rudić geeft een lange en hoge pass. Ragginger geeft een hoge lob. Azaredo is nu in balbezit. Azaredo schiet op doel. Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:7

69e minuut.
Azyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Azyer passt de bal zonder na te denken. Kurski speelt de bal door. Azaredo rent richting de bal. Azaredo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:8

74e minuut.
Montezuma passt de bal met de wreef. Kurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurski passt de bal met de wreef. Ilsemann heeft problemen om de bal te vangen. Ilsemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klir verovert de bal door een tackle van achteren. Kurski rent richting de bal. Kurski met een sublieme pass. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Azyer onderschept slim de pass. Azyer geeft de bal voor. Azaredo is nu in balbezit. Azaredo haalt uit met een fantastische trap. Abdulov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:9

79e minuut.
Daar is Rubio Iniesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio Iniesta speelt de bal door. Cioară is nu in balbezit. Ilsemann onderschept slim de pass. Ilsemann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežević geeft een lange en hoge pass. Saporito bereikt de bal nog maar net als eerste. Saporito geeft een lange en hoge pass. Azaredo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:10

84e minuut.
Solymosi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cioară de bal. Kurski speelt de bal door. Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Azyer is nu in balbezit. Azyer met een sublieme pass. Azaredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaredo schiet op doel. Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:11

90e minuut.
Adalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jacobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilsemann rent richting de bal. Azaredo is nu in balbezit. Azaredo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HB. SEAT FFC 77%, SENIOR TC 23%.
HB. SEAT FFC - SENIOR TC 0:12