Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sheriff Tiraspol Stafford S.C.
Normal Tactiek Bajnok
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 39.2
slecht Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Lónyay is nu in balbezit. Lónyay probeert naar een medespeler te passen. Mecseki heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gyimesi rent richting de bal. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki met een sublieme pass. Újfalusi geeft een lange en hoge pass. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Hofbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:1

15e minuut.
Ngilu rent richting de bal. Ngilu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lónyay de bal. Hegyi rent richting de bal. Hegyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Lónyay geeft de bal voor. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Karafa begaat een overtreding. Furkó wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Furkó met een snel genomen vrije trap. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:2

18e minuut.
Merényi rent richting de bal. Vitelki rent richting de bal. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel. Hofbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Penoff kopt de bal weg. Újfalusi probeert de bal aan de voet te houden. Karafa rent richting de bal. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:3

22e minuut.
Daar is Kaisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngilu is nu in balbezit. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Fényi probeert de bal met de borst te controleren. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki passt de bal in één keer door. Kaisti rent richting de bal. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:4

29e minuut.
Mecseki rent richting de bal. Mecseki passt de bal zonder na te denken. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:5

32e minuut.
Sóspataki passt de bal in één keer door. Kaisti kan de bal niet met de borst controleren. Kaisti passt de bal in één keer door. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel. Hofbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karafa heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:6

35e minuut.
Gellei speelt de bal door. Hegyi rent richting de bal. Hegyi passt de bal in één keer door. Kaisti is nu in balbezit. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:7

36e minuut.
Daar is Makay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaisti de bal. Kaisti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Furkó geeft een hoge lob. Lónyay rent richting de bal. Ngilu onderschept slim de pass. Kaisti rent richting de bal. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 72%, Stafford S.C. 28%.
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:7

49e minuut.
Ngilu passt de bal in één keer door. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti passt de bal in één keer door. Hegyi rent richting de bal. Hegyi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hofbauer met een harde bal richting middenveld. Ngilu rent richting de bal. Ngilu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:8

58e minuut.
Titkos speelt de bal door. Kaisti speelt de bal door. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Hofbauer bokst de bal weg. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:9

61e minuut.
Makay is nu in balbezit. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu passt de bal in één keer door. Kaisti rent richting de bal. Kaisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:10

63e minuut.
Sommerlund geeft de bal voor. Kaisti kopt de bal weg. Ngilu heeft problemen om de bal te vangen. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:11

65e minuut.
Ngilu passt de bal zonder na te denken. Vitelki probeert naar een medespeler te passen. Kaisti rent richting de bal. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Penoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:12

65e minuut.
Fényi speelt de bal door. Karafa heeft problemen om de bal te vangen. Ngilu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ngilu de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vitelki speelt de bal door. Daar is Furkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furkó probeert naar een medespeler te passen. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:13

73e minuut.
Klungelig pakt Hegyi de bal. Vitelki is nu in balbezit. Vitelki passt de bal zonder na te denken. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Karafa heeft problemen om de bal te vangen. Újfalusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Újfalusi rent richting de bal. Újfalusi geeft een lange en hoge pass. Hofbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vitelki met een sublieme pass. Makay rent richting de bal. Kaisti onderschept slim de pass. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti schiet op doel. Hofbauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:14

83e minuut.
Gyimesi met een sublieme pass. Daar is Fényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti verovert de bal door een tackle van achteren. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kaisti is nu in balbezit. Ngilu rent richting de bal. Kaisti is nu in balbezit. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Hofbauer trapt de bal weg van het doel. Ngilu kopt de bal weg. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sheriff Tiraspol 63%, Stafford S.C. 37%.
Sheriff Tiraspol - Stafford S.C. 0:14