Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbacs SE Golden Armada
Normal Tactiek Goldi
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 49
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 50.3
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Gajda onderschept slim de pass. Gajda met een sublieme pass. Lacruz rent richting de bal. Lacruz draait met de bal, schiet en ... Meszesán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:1

8e minuut.
Lacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz passt de bal met de wreef. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi schiet op doel. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:2

9e minuut.
Somogyi met een sublieme pass. Lacruz is nu in balbezit. Somogyi rent richting de bal. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:3

12e minuut.
Harth geeft een lange en hoge pass. Mikáczó probeert naar een medespeler te passen. Somogyi rent richting de bal. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:4

13e minuut.
Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki speelt de bal door. Králik geeft een hoge lob. Somogyi krijgt zijn hoofd ertegen. Bohus probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lacruz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:5

14e minuut.
Köteles probeert naar een medespeler te passen. Lacruz is nu in balbezit. Somogyi rent richting de bal. Somogyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:6

16e minuut.
Kazanecki passt de bal in één keer door. Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal met de wreef. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:7

17e minuut.
Lacruz is nu in balbezit. Köteles rent richting de bal. Lacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Kazanecki met een snelle inworp. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó geeft de bal voor. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Králik passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda geeft een hoge lob. Lacruz heeft problemen om de bal te vangen. Lacruz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:8

26e minuut.
Doeltrap. Vécsey trapt de bal weg van het doel. Mikáczó kopt de bal weg. Somogyi heeft problemen om de bal te vangen. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Králik rent richting de bal. Králik passt de bal in één keer door. Kazanecki speelt de bal door. Lacruz is nu in balbezit. Lacruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lacruz verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi is nu in balbezit. Bohus bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi verovert de bal door een tackle van achteren. Somogyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gajda zal de hoekschop nemen. Lacruz rent richting de bal. Lacruz draait met de bal, schiet en ... Vécsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Doeltrap. Vécsey met een harde bal richting middenveld. Gajda kopt de bal weg. Somogyi probeert de bal met de borst te controleren. Somogyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:9

35e minuut.
Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi probeert naar een medespeler te passen. Lacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz draait met de bal, schiet en ... Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:10

38e minuut.
Kazanecki kopt de bal weg. Daar is Lacruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacruz passt de bal met de wreef. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Somogyi speelt de bal door. Gajda rent richting de bal. Gajda speelt de bal door. Somogyi rent richting de bal. Somogyi draait met de bal, schiet en ... Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:11

41e minuut.
Gajda kopt de bal weg. Daar is Somogyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somogyi passt de bal zonder na te denken. Lacruz is nu in balbezit. Lacruz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kazanecki met een sublieme pass. Somogyi rent richting de bal. Somogyi passt de bal in één keer door. Lacruz rent richting de bal. Lacruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs SE 88%, Golden Armada 12%.
Barbacs SE - Golden Armada 0:11

49e minuut.
Králik geeft een lange en hoge pass. Somogyi is nu in balbezit. Meszesán rent richting de bal. Somogyi onderschept slim de pass. Somogyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:12

57e minuut.
Daar is Somogyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somogyi met een sublieme pass. Lacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacruz haalt uit met een fantastische trap. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Somogyi is nu in balbezit. Lacruz rent richting de bal. Lacruz passt de bal met de wreef. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lacruz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gwadera komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera geeft een lange en hoge pass. Gajda kopt de bal weg. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kazanecki rent richting de bal. Kazanecki speelt de bal door. Gwadera met een sublieme pass. Somogyi rent richting de bal. Somogyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Vécsey trapt de bal weg van het doel. Gwadera kopt de bal weg. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi schiet op doel. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:13

66e minuut.
Kazanecki geeft een lange en hoge pass. Daar is Meszesán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Vécsey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:14

68e minuut.
Skrzekowski geeft de bal voor. Kazanecki is nu in balbezit. Klungelig pakt Kazanecki de bal. Kazanecki geeft een lange en hoge pass. Somogyi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gajda rent richting de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:15

70e minuut.
Gwadera passt de bal met de wreef. Gajda is nu in balbezit. Gajda passt de bal zonder na te denken. Somogyi heeft problemen om de bal te vangen. Somogyi schiet op doel. Vécsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bohus is nu in balbezit. Somogyi onderschept slim de pass. Somogyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Harth geeft een lange en hoge pass. Gyarmati kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikáczó de bal. Mikáczó geeft een lange en hoge pass. Somogyi met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Králik probeert naar een medespeler te passen. Gajda is nu in balbezit. Gajda met een sublieme pass. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Meszesán onderschept slim de pass. Somogyi is nu in balbezit. Somogyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:16

80e minuut.
Harth heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazanecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Buitenspel voor Göndör. Goede buitenspelval van de verdediging. Jarząbek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:17

86e minuut.
Klungelig pakt Gwadera de bal. Somogyi rent richting de bal. Somogyi passt de bal zonder na te denken. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Vécsey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:18

86e minuut.
Klungelig pakt Köteles de bal. Göndör bereikt de bal nog maar net als eerste. Göndör met een sublieme pass. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kazanecki passt de bal in één keer door. Gwadera kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera passt de bal in één keer door. Somogyi rent richting de bal. Somogyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kubatov is nu in balbezit. Inworp. Králik met de inworp. Gajda rent richting de bal. Gajda geeft de bal voor. Vécsey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Somogyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Somogyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbacs SE - Golden Armada 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbacs SE 87%, Golden Armada 13%.
Barbacs SE - Golden Armada 0:19