Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyimi FC 2022 Milan AC 07
Normal Tactiek Sárkány
42% Balbezit 58%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Rimondini kopt de bal weg. Gajda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bausz verovert de bal door een tackle van achteren. Albuquerque geeft een hoge lob. Gajda krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Vámosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bánfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albuquerque rent richting de bal. Albuquerque geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gajda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:1

5e minuut.
Gajda passt de bal zonder na te denken. Rimondini heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csirik. Rimondini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bánfi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Bausz rent richting de bal. Bánfi onderschept slim de pass. Bánfi passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Albuquerque met een sublieme pass. Gajda speelt de bal door. Rimondini is nu in balbezit. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:2

13e minuut.
Csirik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi verovert de bal door een tackle van achteren. Bánfi speelt de bal door. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda draait met de bal, schiet en ... Vámosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:3

19e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque geeft een lange en hoge pass. Sárvári probeert de bal met de borst te controleren. Rimondini rent richting de bal. Rimondini schiet op doel. Vámosi bokst de bal weg. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:4

21e minuut.
Rimondini schiet op doel. Vámosi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sárvári rent richting de bal. Rimondini onderschept slim de pass. Rimondini geeft de bal voor. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bausz onderschept slim de pass. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gapševičius speelt de bal door. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi geeft een lange en hoge pass. Gajda springt en kopt de bal. Vámosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:5

31e minuut.
Udvaros is nu in balbezit. Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Rimondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bánfi is nu in balbezit. Bánfi geeft een hoge lob. Udvaros kopt de bal weg. Gapševičius geeft een hoge lob. Rimondini springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Anđušić is nu in balbezit. Anđušić passt de bal met de wreef. Daar is Rimondini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vámosi trapt de bal weg van het doel. Daar is Gapševičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gapševičius passt de bal met de wreef. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini haalt uit met een fantastische trap. Vámosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:6

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sárvári met een harde bal richting middenveld. Anđušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić geeft een hoge lob. Rimondini krijgt zijn hoofd ertegen. Vámosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Rimondini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bánfi de bal. Bánfi met een sublieme pass. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vámosi met een harde bal richting middenveld. Márialigeti kopt de bal weg. Gapševičius geeft de bal voor. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Rimondini rent richting de bal. Rimondini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:7

42e minuut.
Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Rimondini kopt de bal weg. Bánfi rent richting de bal. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Salacz verovert de bal door een tackle van achteren. Gapševičius verovert de bal door een tackle van achteren. Gapševičius passt de bal in één keer door. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Anđušić rent richting de bal. Gajda is nu in balbezit. Anđušić rent richting de bal. Anđušić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyimi FC 2022 87%, Milan AC 07 13%.
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:8

48e minuut.
Vámosi trapt de bal weg. Inworp. Anđušić met de inworp. Bánfi is nu in balbezit. Bánfi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gapševičius is nu in balbezit. Gapševičius passt de bal zonder na te denken. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Vámosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque geeft een lange en hoge pass. Daar is Udvaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Anđušić is nu in balbezit. Anđušić geeft een lange en hoge pass. Rimondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:9

59e minuut.
Daar is Németh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić is nu in balbezit. Anđušić passt de bal zonder na te denken. Gajda is nu in balbezit. Gajda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Vámosi met een harde bal richting middenveld. Anđušić kan de bal niet met de borst controleren. Anđušić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gajda is nu in balbezit. Gajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:10

61e minuut.
Gajda passt de bal zonder na te denken. Gapševičius speelt de bal door. Albuquerque met een sublieme pass. Rimondini heeft problemen om de bal te vangen. Rimondini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:11

63e minuut.
Albuquerque is nu in balbezit. Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda rent richting de bal. Gajda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vámosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:12

65e minuut.
Márialigeti verovert de bal door een tackle van achteren. Anđušić verovert de bal door een tackle van achteren. Anđušić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajda haalt uit met een fantastische trap. Vámosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Csirik speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bánfi met een snelle inworp. Klungelig pakt Anđušić de bal. Anđušić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gajda kopt de bal weg. Klungelig pakt Albuquerque de bal. Albuquerque probeert naar een medespeler te passen. Gajda rent richting de bal. Gajda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:13

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albuquerque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi geeft een lange en hoge pass. Rimondini springt en kopt de bal. Vámosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Anđušić met een snelle inworp. Bánfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánfi geeft een hoge lob. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hercegfalvi onderschept slim de pass. Hercegfalvi geeft een lange en hoge pass. Rimondini is nu in balbezit. Rimondini draait met de bal, schiet en ... Vámosi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:14

85e minuut.
Gapševičius geeft de bal voor. Gajda kopt de bal weg. Rimondini rent richting de bal. Rimondini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albuquerque bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuquerque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:15

90e minuut.
Daar is Udvaros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albuquerque rent richting de bal. Albuquerque met een sublieme pass. Klungelig pakt Gajda de bal. Gajda haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyimi FC 2022 88%, Milan AC 07 12%.
Gyimi FC 2022 - Milan AC 07 0:15