Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
H-mégy FC ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB
352 Tactiek donci
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 58.5
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen good


3e minuut.
Rojas rent richting de bal. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Rühmekorf rent richting de bal. Sezen heeft problemen om de bal te vangen. Sezen schiet op doel. Fejerešák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Sezen is nu in balbezit. Daar is Rühmekorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezen rent richting de bal. Sezen draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:1

15e minuut.
Rojas passt de bal met de wreef. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf speelt de bal door. Sezen rent richting de bal. Sezen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:2

17e minuut.
Öztürk is nu in balbezit. Romppanen geeft de bal voor. Rühmekorf rent richting de bal. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rühmekorf is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sezen heeft problemen om de bal te vangen. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmekorf passt de bal met de wreef. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stephan is nu in balbezit. Rühmekorf onderschept slim de pass. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:3

31e minuut.
Rojas met een snelle inworp. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf geeft een lange en hoge pass. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sezen kopt de bal weg. Daar is Rühmekorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Harnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil neemt de hoekschop. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen haalt uit met een fantastische trap. Fejerešák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Rühmekorf kopt de bal weg. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen schiet op doel. Fejerešák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:4

38e minuut.
Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil rent richting de bal. Gil passt de bal zonder na te denken. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. De bal raakt de paal. Fejerešák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Rojas is nu in balbezit. Rojas met een sublieme pass. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen rent richting de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Eski rent richting de bal. Gil rent richting de bal. Rojas met een sublieme pass. Sezen rent richting de bal. Sezen draait met de bal, schiet en ... Fejerešák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Rojas geeft een hoge lob. Rühmekorf is nu in balbezit. Sezen is nu in balbezit. Sezen schiet op doel. Fejerešák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 76%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 24%.
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:5

49e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Klungelig pakt Harnik de bal. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmekorf schiet op doel. Fejerešák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil neemt de hoekschop. Sezen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gordillo kopt de bal weg. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf speelt de bal door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Sezen kopt de bal weg. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap. Fejerešák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:6

55e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Sezen is nu in balbezit. Sezen draait met de bal, schiet en ... Fejerešák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:7

61e minuut.
Daar is Kolacyjny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas met een sublieme pass. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf draait met de bal, schiet en ... Fejerešák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:8

63e minuut.
Cozlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojas met een sublieme pass. Sezen is nu in balbezit. Sezen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:9

65e minuut.
Cozlov is nu in balbezit. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sezen de bal. Sezen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Eski probeert naar een medespeler te passen. Sezen heeft problemen om de bal te vangen. Rühmekorf rent richting de bal. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Sezen rent richting de bal. Met opzet legt Gordillo zijn tegenspeler op de grond. Gordillo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harnik de bal. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Harnik de bal onder controle te krijgen. Fejerešák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Öztürk geeft een hoge lob. Romppanen kopt de bal weg. Krych rent richting de bal. Murawa verovert de bal door een tackle van achteren. Murawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Keruzoré rent richting de bal. Rühmekorf onderschept slim de pass. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen draait met de bal, schiet en ... Fejerešák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:10

83e minuut.
Öztürk geeft een lange en hoge pass. Gil rent richting de bal. Gil speelt de bal door. Sezen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezen schiet op doel. Fejerešák bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gil met de inworp. Cozlov rent richting de bal. Cozlov met een sublieme pass. Sezen is nu in balbezit. Sezen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 70%, ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 30%.
H-mégy FC - ŐRMEZŐ FOOTBALL CLUB 0:10