Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyerünk FC. Orgona FC
Liga Tactiek BIT4
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.7 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Sarafian kopt de bal weg. Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Meeuws speelt de bal door. Suits rent richting de bal. Suits schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Jimenez Ortiz is nu in balbezit. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu geeft een hoge lob. Salzano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Orgona FC 0:1

16e minuut.
Meeuws is nu in balbezit. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Orgona FC 1:1

17e minuut.
Rapali probeert naar een medespeler te passen. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van ArtÍco. Starovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oltenescu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Əhmədli de bal. Fremel rent richting de bal. Fremel speelt de bal door. Starovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Starovas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədli onderschept slim de pass. Əhmədli geeft een hoge lob. Suits krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Suits de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Orgona FC 2:1

25e minuut.
Quang Vũ speelt de bal door. Starovas is nu in balbezit. Starovas passt de bal zonder na te denken. Salzano is nu in balbezit. Salzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gyerünk FC. - Orgona FC 2:2

26e minuut.
Daar is Əhmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əhmədli passt de bal zonder na te denken. Starovas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Qeybullayev geeft een lange en hoge pass. Daar is Meeuws, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa met een sublieme pass. Salzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano draait met de bal, schiet en ... Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Starovas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Quang Vũ geeft de bal voor. Rosa is nu in balbezit. Rosa geeft een hoge lob. Salzano krijgt zijn hoofd ertegen. Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Orgona FC 2:3

41e minuut.
Salzano is nu in balbezit. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Salzano verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rapali passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Əhmədli de bal. Əhmədli met een sublieme pass. Gray rent richting de bal. Gray draait met de bal, schiet en ... Hekerle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 55%, Orgona FC 45%.
Gyerünk FC. - Orgona FC 2:3

53e minuut.
Megyesi verovert de bal door een tackle van achteren. Megyesi passt de bal met de wreef. Əhmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədli passt de bal zonder na te denken. Gray rent richting de bal. Paal!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Megyesi trapt de bal weg van het doel. Art├ìco kopt de bal weg. Əhmədli probeert de bal aan de voet te houden. Əhmədli geeft een lange en hoge pass. Hekerle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Rapali passt de bal zonder na te denken. Meeuws rent richting de bal. Meeuws geeft een hoge lob. Gray rent richting de bal. Gray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Quang Vũ onderschept slim de pass. Quang Vũ passt de bal in één keer door. Fremel speelt de bal door. Starovas rent richting de bal. Starovas haalt uit met een fantastische trap. Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oltenescu kopt de bal weg. Salzano rent richting de bal. Salzano schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Əhmədli geeft een hoge lob. Hekerle probeert naar een medespeler te passen. Salzano kan de bal niet met de borst controleren. Starovas is nu in balbezit. Starovas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Starovas heeft problemen om de bal te vangen. Rosa rent richting de bal. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Salzano heeft problemen om de bal te vangen. Salzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bechtel geeft een lange en hoge pass. Suits is nu in balbezit. Quang Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Zbozień is nu in balbezit. Zbozień geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyerünk FC. - Orgona FC 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyerünk FC. 52%, Orgona FC 48%.
Gyerünk FC. - Orgona FC 2:4