Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Göcseji Veszedelem SE K. Rákóczi FC
Veretes Tactiek 2cs=SZ
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 50
average Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen solid


3e minuut.
Vadon met de inworp. van Kaam probeert naar een medespeler te passen. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:1

4e minuut.
Tyčka met een sublieme pass. Klungelig pakt Csikós de bal. van Kaam probeert naar een medespeler te passen. Szrnka rent richting de bal. Szrnka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
van Kaam rent richting de bal. van Kaam met een sublieme pass. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
van Kaam kopt de bal weg. Klungelig pakt Pardiñas de bal. Tyčka probeert naar een medespeler te passen. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tyčka geeft de bal voor. van Kaam kopt de bal weg. Affleck is nu in balbezit. Szrnka rent richting de bal. Szrnka haalt uit met een fantastische trap. Andružis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:2

16e minuut.
Tyčka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Kaam is nu in balbezit. van Kaam probeert naar een medespeler te passen. Szrnka is nu in balbezit. Szrnka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Szrnka rent richting de bal. Başarır is nu in balbezit. Csikós verovert de bal door een tackle van achteren. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Andružis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:3

22e minuut.
van Kaam geeft een lange en hoge pass. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós onderschept slim de pass. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Andružis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:4

24e minuut.
Peruzzi onderschept slim de pass. Nocella geeft een hoge lob. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:5

33e minuut.
Daar is Başarır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csikós rent richting de bal. Başarır maakt een afschuwelijke overtreding. Başarır krijgt een gele kaart. Csikós raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

34e minuut.
Tyčka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Affleck de bal. Szrnka rent richting de bal. Szrnka schiet op doel. Andružis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:6

40e minuut.
Pardiñas is nu in balbezit. van Kaam rent richting de bal. Başarır rent richting de bal. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Tyčka kopt de bal weg. Sapieha is nu in balbezit. Szrnka verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka draait met de bal, schiet en ... Andružis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:7

43e minuut.
Daar is Czarniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szrnka rent richting de bal. Başarır bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka verovert de bal door een tackle van achteren. Szrnka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göcseji Veszedelem SE 76%, K. Rákóczi FC 24%.
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:7

52e minuut.
Affleck probeert naar een medespeler te passen. Szarowicz rent richting de bal. Szarowicz geeft een hoge lob. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka geeft een hoge lob. Andružis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csikós springt en kopt de bal. Andružis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tyčka speelt de bal door. Affleck rent richting de bal. Vadon begaat een overtreding. Vadon krijgt een gele kaart.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stachyra komt het veld opgelopen. Vitányi komt het veld opgelopen. Lambert komt het veld opgelopen. Wojciekiewicz komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós passt de bal met de wreef. Sapieha is nu in balbezit. Szrnka onderschept slim de pass. Szrnka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:8

63e minuut.
Engen bereikt de bal nog maar net als eerste. Engen geeft een hoge lob. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós haalt uit met een fantastische trap. Andružis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:9

71e minuut.
Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós onderschept slim de pass. Csikós probeert naar een medespeler te passen. Szrnka is nu in balbezit. Szrnka schiet op doel. Andružis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Sapieha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vadon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Affleck is nu in balbezit. Szrnka met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csikós is nu in balbezit. Csikós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:10

79e minuut.
Lambert is nu in balbezit. Bonvino verovert de bal door een tackle van achteren. Bonvino met een sublieme pass. Szrnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szrnka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Engen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engen geeft een hoge lob. Sapieha controleert de bal met de borst. Szrnka rent richting de bal. Szrnka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Vadon geeft een hoge lob. Tyčka heeft problemen om de bal te vangen. Tyčka passt de bal zonder na te denken. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Göcseji Veszedelem SE 71%, K. Rákóczi FC 29%.
Göcseji Veszedelem SE - K. Rákóczi FC 0:10