Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MÓVÁR ZEFIR Harcosok
424 Tactiek Elit
49% Balbezit 51%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 48
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.2 gemiddelde waardering 68.1
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Ploompuu is nu in balbezit. Inworp. Ploompuu met een snelle inworp. Konsel rent richting de bal. Konsel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Gregori passt de bal in één keer door. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Abd Wahid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! bin Abd Wahid krijgt een gele kaart. Kroon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jordan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. del Puerto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:1

7e minuut.
Scamă rent richting de bal. Scamă geeft een lange en hoge pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... del Puerto bokst de bal weg. Jordan is nu in balbezit. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:2

12e minuut.
Jordan heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gregori met een snelle inworp. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Daar is Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroon passt de bal in één keer door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. Fitos probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gregori kopt de bal weg. Scamă heeft problemen om de bal te vangen. Scamă passt de bal met de wreef. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. del Puerto bokst de bal weg.

24e minuut.
Kroon draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Abd Wahid de bal onder controle te krijgen. Meneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan onderschept slim de pass. Jordan haalt uit met een fantastische trap. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Obando speelt de bal door. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan probeert naar een medespeler te passen. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Jordan kopt de bal weg. Daar is Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Abd Wahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:3

36e minuut.
Özyiğit rent richting de bal. Özyiğit speelt de bal door. Gregori speelt de bal door. Jordan rent richting de bal. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneses maakt een afschuwelijke overtreding. Meneses krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Scamă is nu in balbezit. Scamă passt de bal in één keer door. Obando probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kroon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kroon draait met de bal, schiet en ... del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Obando geeft een hoge lob. Jordan kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Abd Wahid de bal. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kroon is nu in balbezit. Murdock legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kroon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jordan neemt een korte aanloop naar de penalty stip. del Puerto bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. del Puerto speelt de bal door. Obando kopt de bal weg. Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon verovert de bal door een tackle van achteren. Kroon draait met de bal, schiet en ... del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 70%, Harcosok 30%.
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:3

47e minuut.
Özyiğit met een sublieme pass. Obando speelt de bal door. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap. bin Abd Wahid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gregori zal de hoekschop nemen. Kroon krijgt zijn hoofd ertegen. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Daar is Scamă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Kroon rent richting de bal. Kroon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert bin Abd Wahid de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obando geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jordan krijgt zijn hoofd ertegen. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:4

52e minuut.
Özyiğit met een sublieme pass. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă passt de bal zonder na te denken. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... del Puerto bokst de bal weg.

56e minuut.
bin Abd Wahid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Obando met een snelle inworp. Scamă geeft de bal voor. Kroon springt en kopt de bal. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Obando met de inworp. Scamă is nu in balbezit. Scamă geeft een hoge lob. Jordan maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Nielsen onderschept slim de pass. Nielsen geeft een lange en hoge pass. Jordan kopt de bal weg. Kroon is nu in balbezit. Kroon draait met de bal, schiet en ... del Puerto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Ploompuu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Langenegger kopt de bal weg. Kroon rent richting de bal. Kroon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:5

65e minuut.
Kroon draait met de bal, schiet en ... del Puerto met een sublieme pass. Obando kopt de bal weg. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Scamă rent richting de bal. Scamă met een sublieme pass. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ... del Puerto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:6

74e minuut.
Dożężka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dożężka geeft een lange en hoge pass. bin Abd Wahid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kroon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Obando kopt de bal weg. Daar is Scamă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă speelt de bal door. Kroon is nu in balbezit. Kroon haalt uit met een fantastische trap. del Puerto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MÓVÁR ZEFIR 80%, Harcosok 20%.
MÓVÁR ZEFIR - Harcosok 0:6