Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ifularuf Bajnok Csapat Fc
352 Tactiek GOOO
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
22.1 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten solid
poor Passen excellent
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Medgyessy kopt de bal weg. Pyrkosz rent richting de bal. Pyrkosz passt de bal zonder na te denken. Hajszán rent richting de bal. Hajszán draait met de bal, schiet en ... Margitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szarka is nu in balbezit. Szarka draait met de bal, schiet en ... Margitai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:1

4e minuut.
Egri probeert naar een medespeler te passen. Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák geeft de bal voor. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Horák verovert de bal door een tackle van achteren. Sterk is nu in balbezit. Sterk passt de bal zonder na te denken. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington haalt uit met een fantastische trap. Margitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajszán rent richting de bal. Hajszán passt de bal met de wreef. Margitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Edgington verovert de bal door een tackle van achteren. Edgington probeert naar een medespeler te passen. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán draait met de bal, schiet en ... Margitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cazangiu geeft een hoge lob. Edgington kopt de bal weg. Szarka is nu in balbezit. Szarka haalt uit met een fantastische trap. Margitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Turóczi onderschept slim de pass. Turóczi geeft een hoge lob. Wigura kopt de bal weg. Haisza kan de bal niet met de borst controleren. Cazangiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Edgington heeft problemen om de bal te vangen. Edgington haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Valentényi kopt de bal weg. Jurubeba speelt de bal door. Butucea probeert naar een medespeler te passen. Szarka heeft problemen om de bal te vangen. Szarka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Cazangiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrkosz geeft een hoge lob. Edgington springt en kopt de bal. Margitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:2

30e minuut.
Margitai speelt de bal door. Cazangiu geeft de bal voor. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:3

33e minuut.
Pyrkosz kopt de bal weg. Cazangiu heeft problemen om de bal te vangen. Sterk probeert naar een medespeler te passen. Hajszán is nu in balbezit. Hajszán draait met de bal, schiet en ... Margitai bokst de bal weg.

36e minuut.
Edgington is nu in balbezit. Hajszán rent richting de bal. Hajszán draait met de bal, schiet en ... Margitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Horák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz passt de bal in één keer door. Edgington rent richting de bal. Edgington haalt uit met een fantastische trap. Margitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:4

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butucea met de inworp. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sterk de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Butucea neemt de hoekschop. Hajszán maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cazangiu geeft een hoge lob. Edgington kopt de bal weg. Hajszán rent richting de bal. Hajszán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:5

45e minuut.
Inworp. Kohárszky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 83%, Bajnok Csapat Fc 17%.
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:5

50e minuut.
Cazangiu kopt de bal weg. Pyrkosz is nu in balbezit. Pyrkosz passt de bal in één keer door. Daar is Hajszán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajszán haalt uit met een fantastische trap. Margitai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Jurubeba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrkosz rent richting de bal. Pyrkosz passt de bal met de wreef. Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kozma kopt de bal weg. Pyrkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrkosz passt de bal in één keer door. Hajszán heeft problemen om de bal te vangen. Hajszán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Hajszán de bal onder controle te krijgen. Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu passt de bal in één keer door. Edgington is nu in balbezit. Edgington draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:6

67e minuut.
Egri onderschept slim de pass. Pyrkosz speelt de bal door. Hajszán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajszán schiet op doel. Margitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:7

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cazangiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrkosz rent richting de bal. Pyrkosz geeft een lange en hoge pass. Horák heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:8

82e minuut.
Cazangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazangiu geeft de bal voor. Szarka kopt de bal weg. Klungelig pakt Edgington de bal. Edgington haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ifularuf 73%, Bajnok Csapat Fc 27%.
Ifularuf - Bajnok Csapat Fc 0:8