Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: benceur Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4312
benceur Bettyteam Fc
532 Tactiek CLassic _D
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
7 Doelpogingen 33
4 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 65.3
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Paanala is nu in balbezit. Paanala met een sublieme pass. Dzienis rent richting de bal. Rochacki verovert de bal door een tackle van achteren. Rochacki draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Secară rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:1

6e minuut.
Rochacki rent richting de bal. Rochacki passt de bal in één keer door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor geeft een hoge lob. Secară springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gałeczka kan de bal niet met de borst controleren. Gałeczka geeft de bal voor. Secară kopt de bal weg. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Secară passt de bal in één keer door. Rochacki is nu in balbezit. Sena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rochacki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Secară neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka onderschept slim de pass. Gałeczka met een sublieme pass. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mc Donald met een sublieme pass. Secară is nu in balbezit. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki schiet op doel. Roccatagliata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:2

14e minuut.
Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka passt de bal met de wreef. Rochacki rent richting de bal. Rochacki draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:3

15e minuut.
Pascalin kopt de bal weg. Klungelig pakt Buday de bal. Gałeczka speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Secară draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Balcerek rent richting de bal. Pastor begaat een overtreding. Balcerek raakt geblesseerd tijdens het duel. Sena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pascalin springt en kopt de bal. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Korbély is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Wichary kopt de bal weg. Berlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka begaat een overtreding. Gałeczka krijgt een gele kaart. Berlini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tüske geeft een hoge lob. Secară controleert de bal met de borst. Secară schiet op doel. Roccatagliata bokst de bal weg.

24e minuut.
Mc Donald verovert de bal door een tackle van achteren. Mc Donald speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:4

37e minuut.
Pastor is nu in balbezit. Pastor speelt de bal door. Secară is nu in balbezit. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gałeczka speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki passt de bal in één keer door. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel. Roccatagliata bokst de bal weg.

40e minuut.
Mc Donald speelt de bal door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki passt de bal zonder na te denken. Secară is nu in balbezit. Secară haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Dzienis geeft de bal voor. Bíró geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pastor de bal. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Paanala is nu in balbezit. Paanala passt de bal met de wreef. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel. Roccatagliata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:5

43e minuut.
Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka passt de bal in één keer door. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel. Roccatagliata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 76%, Bettyteam Fc 24%.
benceur - Bettyteam Fc 0:6

47e minuut.
Mc Donald met een sublieme pass. Paanala is nu in balbezit. Paanala passt de bal in één keer door. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bíró verovert de bal door een tackle van achteren. Bíró geeft een hoge lob. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ... Roccatagliata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 0:7

52e minuut.
Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka verovert de bal door een tackle van achteren. Buday is nu in balbezit. Buday draait met de bal, schiet en ... Volkers werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Pascalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 1:7

55e minuut.
Balcerek geeft de bal voor. Volkers met een sublieme pass. Gałeczka kopt de bal weg. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gałeczka kopt de bal weg. Paanala met een sublieme pass. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap. Roccatagliata probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tüske verovert de bal door een tackle van achteren. Tüske met een sublieme pass. Mc Donald probeert naar een medespeler te passen. Secară is nu in balbezit. Secară schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gałeczka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałeczka speelt de bal door. Rochacki rent richting de bal. Daar is Rochacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gałeczka onderschept slim de pass. Secară is nu in balbezit. Secară passt de bal zonder na te denken. Rochacki is nu in balbezit. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Balcerek passt de bal zonder na te denken. Paproth rent richting de bal. Paproth passt de bal zonder na te denken. Pascalin is nu in balbezit. Pascalin schiet op doel. Volkers bokst de bal weg.

77e minuut.
Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară passt de bal in één keer door. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 1:8

79e minuut.
Linder geeft een hoge lob. Wichary speelt de bal door. Daar is Korbély, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buday rent richting de bal. Buday schiet op doel. De bal raakt de paal. Volkers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pastor heeft problemen om de bal te vangen. Pastor passt de bal met de wreef. Rochacki heeft problemen om de bal te vangen. Rochacki schiet op doel. Roccatagliata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 1:9

82e minuut.
Berlini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałeczka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berlini. Gałeczka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gałeczka kan niet meer verder spelen. Haerbos komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Şahverdiyev rent richting de bal. Linder verovert de bal door een tackle van achteren. Linder geeft de bal voor. Rochacki rent richting de bal. Rochacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
benceur - Bettyteam Fc 1:10

87e minuut.
Sena speelt de bal door. Klungelig pakt Korbély de bal. Korbély geeft de bal voor. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Secară rent richting de bal. Secară haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Buday kopt de bal weg. Şahverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev passt de bal in één keer door. Rochacki rent richting de bal. Rochacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benceur 58%, Bettyteam Fc 42%.
benceur - Bettyteam Fc 1:10