Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andris FC FC Southampton
Normal Tactiek 3 csati
47% Balbezit 53%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 53.9
poor Schieten incredible
average Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Brockhauser rent richting de bal. Brockhauser passt de bal zonder na te denken. Lavanchy geeft een hoge lob. Kafara is nu in balbezit. Kafara haalt uit met een fantastische trap. Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci geeft de bal voor. Balassa rent richting de bal. Balassa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:1

11e minuut.
Nemes trapt de bal weg. Lavanchy geeft een lange en hoge pass. Balassa kopt de bal weg. Kafara is nu in balbezit. Kafara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:2

14e minuut.
Lavanchy geeft de bal voor. Máriássy probeert de bal aan de voet te houden. Kafara is nu in balbezit. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:3

17e minuut.
Vadnai passt de bal met de wreef. Balassa heeft problemen om de bal te vangen. Balassa passt de bal met de wreef. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Máriássy heeft problemen om de bal te vangen. Stadler is nu in balbezit. Kirsner onderschept slim de pass. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Skrupskelis probeert naar een medespeler te passen. Vadnai heeft problemen om de bal te vangen. Vadnai passt de bal in één keer door. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vadnai neemt de hoekschop. Balassa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Tomkovics speelt de bal door. Mardoni met een sublieme pass. Durleci geeft een lange en hoge pass. Kafara rent richting de bal. Kafara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:4

25e minuut.
Vadnai rent richting de bal. Vadnai passt de bal met de wreef. Kafara is nu in balbezit. Kafara schiet op doel. Nemes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:5

28e minuut.
Lavanchy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vadnai de bal. Vadnai met een sublieme pass. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:6

33e minuut.
Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci passt de bal zonder na te denken. Kafara is nu in balbezit. Kafara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:7

35e minuut.
Durleci verovert de bal door een tackle van achteren. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Balassa rent richting de bal. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:8

38e minuut.
Vadnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadnai geeft een lange en hoge pass. Durleci heeft problemen om de bal te vangen. Kafara rent richting de bal. Kafara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Nemes trapt de bal weg van het doel. Lavanchy is nu in balbezit. Lavanchy passt de bal met de wreef. Daar is Kafara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zsombok passt de bal met de wreef. Lavanchy rent richting de bal. Lavanchy passt de bal met de wreef. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Skrupskelis geeft de bal voor. Durleci kopt de bal weg. Balassa controleert de bal met de borst. Kafara is nu in balbezit. Kafara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Nemes trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrupskelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vadnai de bal. Vadnai geeft een lange en hoge pass. Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vadnai zal de hoekschop nemen. Durleci maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andris FC 79%, FC Southampton 21%.
Andris FC - FC Southampton 0:9

46e minuut.
Lavanchy is nu in balbezit. Lavanchy probeert naar een medespeler te passen. Kafara rent richting de bal. Kafara haalt uit met een fantastische trap. Nemes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Tarcsay geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balassa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadnai controleert de bal met de borst. Vadnai geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Skrupskelis met de inworp. Lavanchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanchy speelt de bal door. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Lavanchy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavanchy passt de bal met de wreef. Kafara heeft problemen om de bal te vangen. Kafara haalt uit met een fantastische trap. Nemes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:10

50e minuut.
Csorba speelt de bal door. Durleci rent richting de bal. Babati speelt de bal door. Daar is Kafara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kafara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:11

52e minuut.
Balassa geeft een hoge lob. Lavanchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanchy met een sublieme pass. Kafara is nu in balbezit. Kafara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:12

55e minuut.
Balassa verovert de bal door een tackle van achteren. Balassa passt de bal zonder na te denken. Lavanchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanchy geeft een hoge lob. Durleci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Skrupskelis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lavanchy speelt de bal door. Klungelig pakt Skrupskelis de bal. Skrupskelis geeft een lange en hoge pass. Durleci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:13

60e minuut.
Tarcsay is nu in balbezit. Tarcsay geeft een lange en hoge pass. Skrupskelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrupskelis geeft een hoge lob. Durleci springt en kopt de bal. Nemes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:14

62e minuut.
Máriássy rent richting de bal. Lavanchy verovert de bal door een tackle van achteren. Lavanchy geeft een hoge lob. Kafara is nu in balbezit. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:15

64e minuut.
Vadnai rent richting de bal. Vadnai passt de bal in één keer door. Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa passt de bal zonder na te denken. Kafara rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tarcsay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcsay geeft de bal voor. Máriássy kopt de bal weg. Durleci is nu in balbezit. Durleci draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Balassa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balassa passt de bal met de wreef. Kafara rent richting de bal. Kafara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:16

73e minuut.
Skrupskelis speelt de bal door. Tomkovics heeft problemen om de bal te vangen. Vadnai rent richting de bal. Vadnai speelt de bal door. Kafara rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vadnai zal de hoekschop nemen. Nemes probeert naar een medespeler te passen. Skrupskelis probeert naar een medespeler te passen. Kafara is nu in balbezit. Kafara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:17

77e minuut.
Skrupskelis heeft problemen om de bal te vangen. Skrupskelis met een sublieme pass. Tarcsay rent richting de bal. Balassa verovert de bal door een tackle van achteren. Kafara is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:18

78e minuut.
Stadler geeft de bal voor. Inworp. Lavanchy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadnai speelt de bal door. Lavanchy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kafara is nu in balbezit. Kafara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:19

79e minuut.
Klungelig pakt Füle de bal. Durleci is nu in balbezit. Kafara rent richting de bal. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Vadnai verovert de bal door een tackle van achteren. Vadnai passt de bal zonder na te denken. Kafara rent richting de bal. Kafara schiet op doel. Nemes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:20

83e minuut.
Skrupskelis is nu in balbezit. Füle begaat een overtreding. Skrupskelis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Katona met een snel genomen vrije trap. Kafara kopt de bal weg. Daar is Babati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andris FC - FC Southampton 0:21

88e minuut.
Brockhauser is nu in balbezit. Katona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Brockhauser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csorba met een snel genomen vrije trap. Brockhauser is nu in balbezit. Brockhauser geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Balassa passt de bal in één keer door. Kafara is nu in balbezit. Kafara passt de bal met de wreef. Durleci rent richting de bal. Durleci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kafara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andris FC 76%, FC Southampton 24%.
Andris FC - FC Southampton 0:21