Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mogorva Ogre FC Tokaji Aszú
442 Tactiek E3 att szel szuk
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.4 gemiddelde waardering 62.5
matig Schieten solide
goed Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Fitos met een snelle inworp. Gulyás geeft de bal voor. Rabaneta heeft problemen om de bal te vangen. Esterházy rent richting de bal. Esterházy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fitos zal de hoekschop nemen. Esterházy krijgt zijn hoofd ertegen. Lenkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Várnai schiet op doel. Tandberg heeft problemen om de bal te vangen. Gulyás speelt de bal door. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rabaneta rent richting de bal. Fitos is nu in balbezit. Fitos speelt de bal door. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Santini bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy onderschept slim de pass. Esterházy speelt de bal door. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:1

11e minuut.
Kasperkowicz speelt de bal door. Tonelli is nu in balbezit. Kolozsvári verovert de bal door een tackle van achteren. Kolozsvári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rabaneta is nu in balbezit. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy passt de bal met de wreef. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:2

14e minuut.
Fitos passt de bal zonder na te denken. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy passt de bal in één keer door. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Lenkey bokst de bal weg.

17e minuut.
Guttmann geeft een lange en hoge pass. Kolozsvári kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Tricarico de bal onder controle te krijgen. Várnai is nu in balbezit. Várnai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Esterházy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esterházy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Fitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitos geeft een lange en hoge pass. Niepiekło heeft problemen om de bal te vangen. Várnai verovert de bal door een tackle van achteren. Várnai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Esterházy is nu in balbezit. Esterházy passt de bal zonder na te denken. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. Lenkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Santini geeft een lange en hoge pass. Szőke probeert de bal aan de voet te houden. Kasperkowicz begaat een overtreding. Kasperkowicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kolompár is nu in balbezit. Makra verovert de bal door een tackle van achteren. Makra passt de bal in één keer door. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kontor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rabaneta de bal. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy draait met de bal, schiet en ... Lenkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:3

34e minuut.
Gulyás rent richting de bal. Gulyás geeft een lange en hoge pass. Niepiekło heeft problemen om de bal te vangen. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári schiet op doel. Lenkey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Makra met een snelle inworp. Gulyás met een sublieme pass. Várnai rent richting de bal. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Lenkey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:4

40e minuut.
Makra is nu in balbezit. Makra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kolozsvári de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári schiet op doel. Lenkey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 83%, Tokaji Aszú 17%.
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:5

46e minuut.
Tomkovics komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Újlaky onderschept slim de pass. Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás speelt de bal door. Esterházy is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy probeert naar een medespeler te passen. Kolozsvári is nu in balbezit. Várnai is nu in balbezit. Várnai haalt uit met een fantastische trap. Lenkey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:6

53e minuut.
Fitos probeert naar een medespeler te passen. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fitos probeert naar een medespeler te passen. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Esterházy passt de bal in één keer door. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:7

56e minuut.
Kasperkowicz rent richting de bal. Szőke probeert naar een medespeler te passen. Tomkovics probeert naar een medespeler te passen. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári haalt uit met een fantastische trap. Lenkey bokst de bal weg. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomkovics neemt de hoekschop. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Lenkey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fitos met de inworp. Gulyás is nu in balbezit. Gulyás passt de bal zonder na te denken. Várnai rent richting de bal. Várnai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kolompár onderschept slim de pass. Tomkovics rent richting de bal. Kolozsvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolozsvári draait met de bal, schiet en ... Lenkey maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:8

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomkovics met de inworp. Gulyás bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tandberg de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Niepiekło geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tomkovics met de inworp. Gulyás rent richting de bal. Gulyás geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tomkovics met de inworp. Gulyás geeft een lange en hoge pass. Kolozsvári rent richting de bal. Kolozsvári schiet op doel. Lenkey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:9

86e minuut.
Daar is Rabaneta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolozsvári is nu in balbezit. Kolozsvári passt de bal met de wreef. Várnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Várnai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:10

90e minuut.
Inworp. Tomkovics met een snelle inworp. Tandberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyás verovert de bal door een tackle van achteren. Gulyás geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mogorva Ogre FC 85%, Tokaji Aszú 15%.
Mogorva Ogre FC - Tokaji Aszú 0:10