Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyömrő Eagles FC. ATLETRIKÓ***
Eagles TT3 Tactiek ute001
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 53
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 61.3
redelijk Schieten briljant
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Savaresse rent richting de bal. Savaresse met een sublieme pass. Salgado met een sublieme pass. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Romani verovert de bal door een tackle van achteren. Romani geeft een lange en hoge pass. Như Khang geeft de bal voor. Savaresse krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado speelt de bal door. Posa rent richting de bal. Posa geeft de bal voor. Savaresse krijgt zijn hoofd ertegen. Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:1

6e minuut.
Daar is Szirtesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Posa is nu in balbezit. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:2

8e minuut.
Savaresse geeft een lange en hoge pass. Posa kan de bal niet met de borst controleren. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:3

13e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas passt de bal met de wreef. Posa met een sublieme pass. Villegas geeft de bal voor. Savaresse maakt een snoekduik en kopt de bal. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal in één keer door. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:4

18e minuut.
Sieniuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Magnussen is nu in balbezit. Như Khang onderschept slim de pass. Như Khang passt de bal zonder na te denken. Posa rent richting de bal. Posa draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Savaresse rent richting de bal. Savaresse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:5

22e minuut.
Posa geeft de bal voor. Savaresse rent richting de bal. Savaresse geeft de bal voor. Posa rent richting de bal. Posa geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Savaresse maakt een snoekduik en kopt de bal. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Romani de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:6

24e minuut.
Posa geeft een lange en hoge pass. Savaresse is nu in balbezit. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Na een snelle pass probeert Augustyn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:7

25e minuut.
Romani verovert de bal door een tackle van achteren. Posa is nu in balbezit. Romani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romani krijgt een gele kaart. Posa raakt geblesseerd tijdens het duel. Savaresse kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vecsernyés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:8

26e minuut.
Salgado rent richting de bal. Savaresse is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jonasson. Jonasson krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Villegas is nu in balbezit. Villegas probeert naar een medespeler te passen. Posa is nu in balbezit. Posa draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:9

29e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse passt de bal met de wreef. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Salgado speelt de bal door. Daar is Savaresse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savaresse met een sublieme pass. Daar is Posa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Posa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Salgado is nu in balbezit. Posa rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Romani probeert de bal aan de voet te houden. Vecsernyés bokst de bal weg. Posa is nu in balbezit. Posa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:10

34e minuut.
Salgado rent richting de bal. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Savaresse heeft problemen om de bal te vangen. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Savaresse kopt de bal weg. Jonasson is nu in balbezit. Jonasson passt de bal met de wreef. Như Khang geeft een lange en hoge pass. Posa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:11

37e minuut.
Savaresse passt de bal met de wreef. Salgado is nu in balbezit. Posa rent richting de bal. Posa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:12

38e minuut.
Salgado passt de bal in één keer door. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse met een sublieme pass. Posa rent richting de bal. Posa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:13

40e minuut.
Savaresse rent richting de bal. Savaresse passt de bal met de wreef. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:14

42e minuut.
Jonasson rent richting de bal. Jonasson geeft de bal voor. Skalski probeert naar een medespeler te passen. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Melis geeft een lange en hoge pass. Leitner met een sublieme pass. Savaresse speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Villegas de bal. Jonasson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonasson met een sublieme pass. Scándolo geeft de bal voor. Posa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyömrő Eagles 90%, FC. ATLETRIKÓ*** 10%.
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:15

46e minuut.
Savaresse passt de bal in één keer door. Augustyn onderschept slim de pass. Posa heeft problemen om de bal te vangen. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Vecsernyés bokst de bal weg. Klungelig pakt Posa de bal. Posa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:16

48e minuut.
Posa probeert de bal aan de voet te houden. Salgado is nu in balbezit. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:17

52e minuut.
Romani heeft problemen om de bal te vangen. Savaresse verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado is nu in balbezit. Savaresse rent richting de bal. Savaresse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Melis kan de bal niet met de borst controleren. Như Khang geeft een hoge lob. Melis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:18

54e minuut.
Savaresse passt de bal met de wreef. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado passt de bal in één keer door. Posa rent richting de bal. Posa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:19

57e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado met een sublieme pass. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:20

57e minuut.
Városi heeft problemen om de bal te vangen. Jonasson is nu in balbezit. Jonasson passt de bal zonder na te denken. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Santana is nu in balbezit. Santana geeft de bal voor. Klungelig pakt López Muñiz de bal. López Muñiz geeft een lange en hoge pass. Savaresse springt en kopt de bal. Vecsernyés bokst de bal weg.

59e minuut.
Augustyn geeft de bal voor. Scándolo geeft de bal voor. Posa springt en kopt de bal. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romani onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Scándolo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Posa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Leitner geeft een lange en hoge pass. Savaresse rent richting de bal. Romani bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse onderschept slim de pass. Savaresse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:21

63e minuut.
Leitner geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Augustyn begaat een overtreding. Augustyn krijgt een gele kaart. Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salgado wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Augustyn trapt de bal weg. Villegas kopt de bal weg. Scándolo rent richting de bal. Scándolo geeft de bal voor. Salgado krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Posa is nu in balbezit. Posa speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:22

67e minuut.
Leitner speelt de bal door. Posa is nu in balbezit. Posa passt de bal zonder na te denken. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vecsernyés trapt de bal weg van het doel. Scándolo kopt de bal weg. Savaresse bereikt de bal nog maar net als eerste. Savaresse haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Romani de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Savaresse onderschept slim de pass. Savaresse passt de bal zonder na te denken. Posa bereikt de bal nog maar net als eerste. Posa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:23

70e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Savaresse de bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:24

75e minuut.
Jonasson probeert naar een medespeler te passen. Scándolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scándolo passt de bal met de wreef. Villegas is nu in balbezit. Villegas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Salgado schiet op doel. Augustyn probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Như Khang neemt de hoekschop. Savaresse krijgt zijn hoofd ertegen. Vecsernyés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Villegas onderschept slim de pass. Villegas passt de bal zonder na te denken. Salgado is nu in balbezit. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse draait met de bal, schiet en ... Vecsernyés bokst de bal weg.

88e minuut.
Melis verovert de bal door een tackle van achteren. Melis geeft een hoge lob. Scándolo kopt de bal weg. Savaresse rent richting de bal. Savaresse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyömrő Eagles 87%, FC. ATLETRIKÓ*** 13%.
Gyömrő Eagles - FC. ATLETRIKÓ*** 0:24