Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:46
  • Bekerwedstrijd: Magyar Kupa
  • Stadion: BSE Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4100
BSE Kalocsai FC
Alap Tactiek Pilfer 433_Mirr
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 71
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 64.9
redelijk Schieten wonderbaarlijk
matig Passen uitmuntend
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Billard kopt de bal weg. Ellis is nu in balbezit. Ellis probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Tomborowski rent richting de bal. Tomborowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:1

2e minuut.
Engels speelt de bal door. Daar is Tomborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:2

4e minuut.
Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi geeft de bal voor. Dávid maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:3

4e minuut.
Klungelig pakt Rezes de bal. Utasi is nu in balbezit. Hercegfalvi geeft een hoge lob. Dávid springt en kopt de bal. Żelazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:4

7e minuut.
Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Tomborowski kopt de bal weg. Dávid rent richting de bal. Dávid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:5

9e minuut.
Olbiński is nu in balbezit. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Dávid probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Żelazowski bokst de bal weg.

10e minuut.
Tomborowski krijgt zijn hoofd ertegen. Żelazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carmena Zamorano kopt de bal weg. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Żelazowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Hercegfalvi is nu in balbezit. Hercegfalvi speelt de bal door. Klungelig pakt Utasi de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hercegfalvi met de inworp. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Tomborowski krijgt zijn hoofd ertegen. Żelazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:6

15e minuut.
Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık passt de bal in één keer door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Żelazowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Billard passt de bal zonder na te denken. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Utasi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hercegfalvi zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tomborowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:7

21e minuut.
Gracci controleert de bal met de borst. Dávid is nu in balbezit. Gracci maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gracci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

22e minuut.
Olbiński rent richting de bal. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vladić rent richting de bal. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:8

25e minuut.
Dávid passt de bal in één keer door. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho rent richting de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Kwilecki controleert de bal met de borst. Kwilecki geeft een hoge lob. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pinho de bal onder controle te krijgen. Żelazowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olbiński zal de hoekschop nemen. Utasi krijgt zijn hoofd ertegen. Żelazowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kwilecki met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Dávid is nu in balbezit. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Pinho trapt de bal weg van het doel. Hercegfalvi probeert naar een medespeler te passen. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Codruţ heeft problemen om de bal te vangen. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid schiet op doel. Żelazowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kocabıyık met een sublieme pass. Pinho onderschept slim de pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Żelazowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Moškovas komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Rezes rent richting de bal. Kocabıyık onderschept slim de pass. Kocabıyık speelt de bal door. Moškovas rent richting de bal. Moškovas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Roşoga rent richting de bal. Utasi onderschept slim de pass. Olbiński met een sublieme pass. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Żelazowski met een sublieme pass. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi speelt de bal door. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Olbiński passt de bal met de wreef. Daar is Utasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utasi passt de bal zonder na te denken. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski bokst de bal weg. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Olbiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carmena Zamorano kopt de bal weg. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávid haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski bokst de bal weg. Daar is Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:9

43e minuut.
Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki passt de bal met de wreef. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pinho de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 85%, Kalocsai FC 15%.
BSE - Kalocsai FC 0:10

46e minuut.
Agüero komt het veld opgelopen. Petőfi komt het veld opgelopen. Carmena Zamorano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hrablo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kocabıyık passt de bal zonder na te denken. Agüero met een sublieme pass. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ... Żelazowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:11

50e minuut.
Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński speelt de bal door. Agüero met een sublieme pass. Klungelig pakt Petőfi de bal. Petőfi haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petőfi geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Agüero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Żelazowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Petőfi draait met de bal, schiet en ... Hrablo probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Agüero neemt de hoekschop. Moškovas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:12

54e minuut.
Kocabıyık speelt de bal door. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero passt de bal zonder na te denken. Moškovas is nu in balbezit. Moškovas draait met de bal, schiet en ... Żelazowski bokst de bal weg. Petőfi rent richting de bal. Petőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:13

60e minuut.
Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero geeft een lange en hoge pass. Dávid kopt de bal weg. Moškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas schiet op doel. Żelazowski bokst de bal weg.

61e minuut.
Żelazowski probeert naar een medespeler te passen. Olbiński kopt de bal weg. Moškovas rent richting de bal. Moškovas geeft een hoge lob. Dávid krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Praxedes komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Petőfi geeft een lange en hoge pass. Dávid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moškovas rent richting de bal. Moškovas haalt uit met een fantastische trap. Żelazowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:14

65e minuut.
Ellis heeft problemen om de bal te vangen. Ellis speelt de bal door. Agüero met een sublieme pass. Dávid is nu in balbezit. Dávid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Olbiński met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Moškovas rent richting de bal. Moškovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:15

68e minuut.
Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero passt de bal in één keer door. Petőfi rent richting de bal. Petőfi geeft een hoge lob. Moškovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Petőfi rent richting de bal. Praxedes is nu in balbezit. Praxedes passt de bal zonder na te denken. Dávid rent richting de bal. Dávid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żelazowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal in één keer door. Dávid rent richting de bal. Dávid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Agüero met een snelle inworp. Olbiński rent richting de bal. Olbiński geeft de bal voor. Moškovas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:16

78e minuut.
Michalski is nu in balbezit. Olbiński verovert de bal door een tackle van achteren. Olbiński probeert naar een medespeler te passen. Dávid is nu in balbezit. Dávid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:17

79e minuut.
Ellis geeft een hoge lob. Moškovas geeft een hoge lob. Petőfi kopt de bal weg. Dávid heeft problemen om de bal te vangen. Praxedes speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:18

81e minuut.
Petőfi rent richting de bal. Petőfi passt de bal met de wreef. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Petőfi is nu in balbezit. Petőfi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BSE - Kalocsai FC 0:19

86e minuut.
Ellis rent richting de bal. Rezes rent richting de bal. Ellis onderschept slim de pass. Agüero geeft een lange en hoge pass. Dávid maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Agüero geeft de bal voor. Dávid rent richting de bal. Moškovas is nu in balbezit. Dávid rent richting de bal. Dávid draait met de bal, schiet en ... Żelazowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riggio begaat een overtreding. Petőfi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Riggio probeert naar een medespeler te passen. Kocabıyık komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Petőfi passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Praxedes met een snelle inworp. Petőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petőfi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Żelazowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSE 86%, Kalocsai FC 14%.
BSE - Kalocsai FC 0:19