Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Nyíregyháza FC
5-2-3-új Tactiek 5-2-3
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
22.5 gemiddelde waardering 36.5
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Törőcsik rent richting de bal. Galgóczy verovert de bal door een tackle van achteren. Gombos rent richting de bal. Gombos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Winkler de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:1

5e minuut.
Inworp. Csák met een snelle inworp. Hain met een sublieme pass. Winkler is nu in balbezit. Winkler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Törőcsik is nu in balbezit. Winkler onderschept slim de pass. Winkler passt de bal zonder na te denken. Gombos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hain geeft een hoge lob. Huszti is nu in balbezit. Huszti passt de bal in één keer door. Galgóczy geeft een lange en hoge pass. Gombos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coloso met een sublieme pass. Gombos rent richting de bal. Winkler bereikt de bal nog maar net als eerste. Winkler haalt uit met een fantastische trap. Korhut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Coloso de bal. Coloso met een sublieme pass. Hain bereikt de bal nog maar net als eerste. Hain geeft een hoge lob. Winkler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Winkler passt de bal in één keer door. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy passt de bal zonder na te denken. Gombos is nu in balbezit. Gombos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:3

28e minuut.
Coloso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gombos de bal. Komódi rent richting de bal. Gombos onderschept slim de pass. Gombos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Coloso rent richting de bal. Coloso geeft de bal voor. Galgóczy is nu in balbezit. Gombos rent richting de bal. Gombos haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:4

32e minuut.
Daar is Aranyos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aranyos passt de bal zonder na te denken. Mizsér rent richting de bal. Gombos is nu in balbezit. Gombos haalt uit met een fantastische trap. Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Winkler is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coloso zal de hoekschop nemen. Gombos springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Hain verovert de bal door een tackle van achteren. Hain probeert naar een medespeler te passen. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:5

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Klement stond buitenspel. Rohan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gombos kopt de bal weg. Daar is Galgóczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Galgóczy rent richting de bal. Galgóczy geeft een lange en hoge pass. Törőcsik heeft problemen om de bal te vangen. Gombos is nu in balbezit. Gombos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 75%, Nyíregyháza FC 25%.
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:5

47e minuut.
Hain is nu in balbezit. Hain met een sublieme pass. Mizsér is nu in balbezit. Galgóczy verovert de bal door een tackle van achteren. Galgóczy schiet op doel. Korhut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Winkler rent richting de bal. Winkler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:6

48e minuut.
Bene geeft een lange en hoge pass. Klement controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rohan maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Galgóczy rent richting de bal. Galgóczy schiet op doel. Paal!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizsér met een snelle inworp. Bene is nu in balbezit. Winkler is nu in balbezit. Winkler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Tömöri geeft de bal voor. Winkler rent richting de bal. Törőcsik rent richting de bal. Coloso rent richting de bal. Coloso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gombos is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:7

56e minuut.
Komódi rent richting de bal. Gombos verovert de bal door een tackle van achteren. Gombos passt de bal zonder na te denken. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy schiet op doel. Korhut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:8

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gombos geeft de bal voor. Winkler rent richting de bal. Winkler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:9

65e minuut.
Buleatã geeft een lange en hoge pass. Hain is nu in balbezit. Hain passt de bal in één keer door. Gombos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mizsér met de inworp. Gombos is nu in balbezit. Winkler is nu in balbezit. Winkler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Vaccaro is nu in balbezit. Vaccaro geeft een lange en hoge pass. Huszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszti geeft een hoge lob. Hain geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Törőcsik is nu in balbezit. Galgóczy rent richting de bal. Törőcsik verovert de bal door een tackle van achteren. Gombos verovert de bal door een tackle van achteren. Gombos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coloso rent richting de bal. Coloso geeft de bal voor. Gombos is nu in balbezit. Gombos haalt uit met een fantastische trap. Korhut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:10

81e minuut.
Coloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Coloso passt de bal zonder na te denken. Daar is Winkler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczy is nu in balbezit. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Komódi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hain is nu in balbezit. Hain probeert naar een medespeler te passen. Galgóczy rent richting de bal. Galgóczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hain heeft problemen om de bal te vangen. Hain passt de bal met de wreef. Gombos is nu in balbezit. Gombos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:11

87e minuut.
Törőcsik speelt de bal door. Komódi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombos onderschept slim de pass. Winkler rent richting de bal. Winkler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korhut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Komódi is nu in balbezit. Coloso verovert de bal door een tackle van achteren. Coloso speelt de bal door. Gombos is nu in balbezit. Gombos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 82%, Nyíregyháza FC 18%.
Juventus FC 1897 - Nyíregyháza FC 0:11