Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci Lamaci
Days křídlo Tactiek 442 - standart
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 31.2
solide Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Scirea met een sublieme pass. Freiberg rent richting de bal. Freiberg speelt de bal door. Krtíšský bereikt de bal nog maar net als eerste. Krtíšský draait met de bal, schiet en ... Kladenský kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Lindfors heeft problemen om de bal te vangen. Lindfors geeft een hoge lob. Ovčák heeft problemen om de bal te vangen. Šilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilar haalt uit met een fantastische trap. Kladenský bokst de bal weg. Krtíšský rent richting de bal. Krtíšský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lamaci 1:0

22e minuut.
Tošenovský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scirea met een snelle inworp. Koďousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koďousek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 51%, Lamaci 49%.
FC Kozáci - Lamaci 1:0

49e minuut.
Krtíšský met een sublieme pass. Šilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šilar passt de bal zonder na te denken. Kotvald rent richting de bal. Kotvald geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Scirea onderschept slim de pass. Scirea geeft een lange en hoge pass. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava schiet op doel. Gilardone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kozáci - Lamaci 1:1

55e minuut.
Lindfors geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scirea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pichlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlík geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jenerál rent richting de bal. Freiberg geeft de bal voor. Šilar rent richting de bal. Šilar draait met de bal, schiet en ... Kladenský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Lamaci 2:1

75e minuut.
Ovčák rent richting de bal. Koďousek probeert naar een medespeler te passen. Scirea speelt de bal door. Svatava is nu in balbezit. Svatava schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Scirea is nu in balbezit. Scirea passt de bal in één keer door. Koďousek heeft problemen om de bal te vangen. Šilar is nu in balbezit. Šilar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lindfors probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scirea rent richting de bal. Scirea speelt de bal door. Svatava bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatava geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 57%, Lamaci 43%.
FC Kozáci - Lamaci 2:1