Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The London Gunners Plzeň Devils
Normal Tactiek 424
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 52.1
matig Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Raman passt de bal met de wreef. Quispe rent richting de bal. Quispe passt de bal zonder na te denken. Qiang is nu in balbezit. Qiang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kamiš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reiss rent richting de bal. Reiss speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Barba Ruiva verovert de bal door een tackle van achteren. Barba Ruiva met een sublieme pass. Qiang rent richting de bal. Qiang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:1

15e minuut.
Pirella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe passt de bal in één keer door. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Quispe passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Lakomý de bal onder controle te krijgen. Raman speelt de bal door. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap. Gdoule probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reiss zal de hoekschop nemen. Pavián verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Quispe rent richting de bal. Quispe passt de bal zonder na te denken. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap. Pavián werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:2

25e minuut.
Reiss geeft een lange en hoge pass. Kamiš probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reiss geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Qiang krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pavián probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Qiang passt de bal met de wreef. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss geeft de bal voor. Raman rent richting de bal. Raman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:3

30e minuut.
Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Trần passt de bal met de wreef. Houško is nu in balbezit. Qiang onderschept slim de pass. Qiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:4

35e minuut.
Quispe is nu in balbezit. Papík met een sublieme pass. Mai Trần speelt de bal door. Quispe rent richting de bal. Quispe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:5

37e minuut.
Mai Trần kopt de bal weg. Kamiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang begaat een overtreding. Qiang krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Qiang probeert naar een medespeler te passen. Raman is nu in balbezit. Raman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe schiet op doel. Pavián bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:6

42e minuut.
Kamiš is nu in balbezit. Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe passt de bal in één keer door. Qiang rent richting de bal. Qiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Raman met een sublieme pass. Gdoule rent richting de bal. Quispe met een sublieme pass. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap. Pavián bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The London Gunners 70%, Plzeň Devils 30%.
The London Gunners - Plzeň Devils 0:6

47e minuut.
Mai Trần onderschept slim de pass. Mai Trần probeert naar een medespeler te passen. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:7

52e minuut.
Mai Trần met een sublieme pass. Raman met een sublieme pass. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:8

55e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Reiss probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần met een sublieme pass. Quispe rent richting de bal. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:9

57e minuut.
Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quispe geeft een hoge lob. Qiang heeft problemen om de bal te vangen. Qiang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:10

60e minuut.
Lakomý speelt de bal door. Wlatczyński is nu in balbezit. Mansur is nu in balbezit. Mansur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Giszka de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gdoule heeft problemen om de bal te vangen. Qiang rent richting de bal. Houško is nu in balbezit. Qiang onderschept slim de pass. Qiang draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mai Trần is nu in balbezit. Mai Trần passt de bal in één keer door. Barba Ruiva geeft een lange en hoge pass. Qiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Qiang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Raman met de inworp. Quispe geeft een lange en hoge pass. Reiss kopt de bal weg. Daar is Qiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:11

71e minuut.
Reiss speelt de bal door. Kamiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiš passt de bal in één keer door. Qiang is nu in balbezit. Qiang haalt uit met een fantastische trap. Pavián bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:12

72e minuut.
Reiss is nu in balbezit. Reiss passt de bal in één keer door. Daar is Gdoule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qiang rent richting de bal. Qiang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap. Pavián maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:13

77e minuut.
Doeltrap. Sierman komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Skalkotas speelt de bal door. Qiang rent richting de bal. Qiang passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Quispe de bal. Quispe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Neruda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kamiš heeft problemen om de bal te vangen. Qiang is nu in balbezit. Qiang met een sublieme pass. Quispe is nu in balbezit. Quispe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The London Gunners - Plzeň Devils 0:14

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dermul komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Skalkotas probeert naar een medespeler te passen. Qiang rent richting de bal. Quispe is nu in balbezit. Qiang rent richting de bal. Qiang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The London Gunners 71%, Plzeň Devils 29%.
The London Gunners - Plzeň Devils 0:14