Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Chvojkovice-Brod David Karviná
novinka Tactiek taktika 1
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Víg passt de bal zonder na te denken. Pele Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Pele Zapata speelt de bal door. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Počta rent richting de bal. Počta passt de bal met de wreef. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ... Vascu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 0:1

13e minuut.
Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki passt de bal met de wreef. Caramelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramelo haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 1:1

17e minuut.
Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera speelt de bal door. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... Vascu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 1:2

24e minuut.
Loch kopt de bal weg. Klungelig pakt Víg de bal. Víg probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Lavička probeert de bal aan de voet te houden. Achilli is nu in balbezit. Achilli geeft de bal voor. Traverso rent richting de bal. Traverso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monterroso is nu in balbezit. Monterroso geeft een hoge lob. Gardocki kopt de bal weg. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yapari probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Traverso de bal onder controle te krijgen. Víg rent richting de bal. Víg geeft de bal voor. Traverso springt en kopt de bal. Vascu bokst de bal weg.

32e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal in één keer door. Víg probeert naar een medespeler te passen. Pele Zapata is nu in balbezit. Pele Zapata schiet op doel. Vascu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 1:3

36e minuut.
Lačný bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tuấn onderschept slim de pass. Caramelo is nu in balbezit. Trung Tuấn rent richting de bal. Trung Tuấn draait met de bal, schiet en ... Charalabidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Loch met een sublieme pass. Lačný probeert de bal aan de voet te houden. Trung Tuấn is nu in balbezit. Trung Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 2:3

45e minuut.
Traverso geeft de bal voor. Klungelig pakt Döttler de bal. Traverso is nu in balbezit. Traverso draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Monterroso de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 58%, David Karviná 42%.
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 2:3

46e minuut.
Lavička bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavička passt de bal zonder na te denken. Počta geeft de bal voor. Traverso rent richting de bal. Traverso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Döttler speelt de bal door. Jojić met een sublieme pass. Klungelig pakt Yapari de bal. Pele Zapata rent richting de bal. Pele Zapata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Víg probeert naar een medespeler te passen. Počta geeft een lange en hoge pass. Traverso is nu in balbezit. Traverso schiet op doel. Vascu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 2:4

69e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Klungelig pakt Loch de bal. Loch passt de bal in één keer door. Pele Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Pele Zapata schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 2:5

78e minuut.
Víg met een snelle inworp. Chiape rent richting de bal. Pele Zapata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiape raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiape kan niet meer verder spelen. de Loore komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Chvojkovice-Brod 59%, David Karviná 41%.
TJ Chvojkovice-Brod - David Karviná 2:5