Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1 FC Liverpool TJ Kings Rozvadov
Normal Tactiek 442
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 49
poor Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena is nu in balbezit. Arosemena passt de bal zonder na te denken. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Myslbek passt de bal met de wreef. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl passt de bal zonder na te denken. Šubr is nu in balbezit. Šubr draait met de bal, schiet en ... Třeštil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arosemena rent richting de bal. Arosemena haalt uit met een fantastische trap. Třeštil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stierl onderschept slim de pass. Arosemena rent richting de bal. Arosemena speelt de bal door. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:1

14e minuut.
Stierl is nu in balbezit. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena passt de bal in één keer door. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:2

16e minuut.
Kolben geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Myslbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šubr rent richting de bal. Šubr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Majsner geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Matouch de bal onder controle te krijgen. Šubr krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Třeštil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:3

23e minuut.
Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner is nu in balbezit. Majsner met een sublieme pass. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl draait met de bal, schiet en ... Třeštil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Akdaş onderschept slim de pass. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek speelt de bal door. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Majsner geeft een lange en hoge pass. Daar is Pešule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Fortyn speelt de bal door. Arosemena geeft een hoge lob. Kolben probeert de bal met de borst te controleren. Stierl is nu in balbezit. Stierl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Bojar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkal rent richting de bal. Bojar begaat een overtreding. Bojar krijgt een gele kaart. Tejkal raakt geblesseerd tijdens het duel. Matouch met een snel genomen vrije trap. Bohdánek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Arosemena probeert naar een medespeler te passen. Šubr is nu in balbezit. Šubr passt de bal met de wreef. Stierl is nu in balbezit. Stierl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fortyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr onderschept slim de pass. Šubr speelt de bal door. Stierl rent richting de bal. Stierl haalt uit met een fantastische trap. Třeštil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 73%, TJ Kings Rozvadov 27%.
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:4

46e minuut.
Klungelig pakt Šubr de bal. Myslbek rent richting de bal. Myslbek geeft een lange en hoge pass. Stierl krijgt zijn hoofd ertegen. Třeštil probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Galetka bereikt de bal nog maar net als eerste. Štambera geeft een hoge lob. Šubr is nu in balbezit. Šubr schiet op doel. Třeštil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:5

50e minuut.
Arosemena passt de bal met de wreef. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek probeert naar een medespeler te passen. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena passt de bal zonder na te denken. Stierl is nu in balbezit. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stierl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šubr de bal. Šubr draait met de bal, schiet en ... Shick probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:6

63e minuut.
Majsner met een snelle inworp. Bojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner speelt de bal door. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr haalt uit met een fantastische trap. Třeštil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena geeft de bal voor. Kolben kopt de bal weg. Šubr is nu in balbezit. Šubr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Myslbek rent richting de bal. Myslbek speelt de bal door. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr schiet op doel. Třeštil maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:7

70e minuut.
Pešule met de inworp. Myslbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Myslbek passt de bal zonder na te denken. Šubr rent richting de bal. Šubr haalt uit met een fantastische trap. Třeštil bokst de bal weg.

72e minuut.
Arosemena rent richting de bal. Arosemena passt de bal in één keer door. Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majsner geeft een hoge lob. Šubr krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Majsner speelt de bal door. Stierl bereikt de bal nog maar net als eerste. Sluka is nu in balbezit. Stierl verovert de bal door een tackle van achteren. Stierl draait met de bal, schiet en ... Paal! Třeštil werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Třeštil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šubr rent richting de bal. Šubr schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:8

80e minuut.
Inworp. Bojar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majsner geeft de bal voor. Šubr krijgt zijn hoofd ertegen. Třeštil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:9

83e minuut.
Majsner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šubr de bal. Stierl rent richting de bal. Stierl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:10

84e minuut.
Daar is Fortyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šubr rent richting de bal. Šubr passt de bal met de wreef. Stierl is nu in balbezit. Stierl haalt uit met een fantastische trap. Třeštil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arosemena is nu in balbezit. Arosemena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:11

85e minuut.
Hronek speelt de bal door. Kasner heeft problemen om de bal te vangen. Šubr onderschept slim de pass. Šubr schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fortyn met een sublieme pass. Arosemena bereikt de bal nog maar net als eerste. Arosemena speelt de bal door. Stierl rent richting de bal. Stierl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:12

87e minuut.
Hronek heeft problemen om de bal te vangen. Stierl verovert de bal door een tackle van achteren. Stierl passt de bal met de wreef. Šubr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šubr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:13

89e minuut.
Myslbek passt de bal met de wreef. Akdaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Akdaş passt de bal in één keer door. Myslbek is nu in balbezit. Myslbek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1 FC Liverpool 77%, TJ Kings Rozvadov 23%.
1 FC Liverpool - TJ Kings Rozvadov 0:13