Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK:Doubí Saimi Angels
Normal Tactiek mlata
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 46.7
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Tauský is nu in balbezit. Tauský passt de bal in één keer door. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Hrdlička werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Záviska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauský probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kotaška heeft problemen om de bal te vangen. Kotaška geeft een lange en hoge pass. Záviska met een sublieme pass. Daar is Tereščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tereščák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vilkovský geeft een hoge lob. Záviska speelt de bal door. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Hrdlička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:1

17e minuut.
Dítě kopt de bal weg. Ribarov controleert de bal met de borst. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Machulda de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Simon is nu in balbezit. Tereščák rent richting de bal. Tereščák passt de bal met de wreef. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:2

24e minuut.
Machulda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Záviska zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauský geeft de bal voor. Hrdlička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Povaleč heeft problemen om de bal te vangen. Újezdecký is nu in balbezit. Újezdecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:3

26e minuut.
Tereščák rent richting de bal. Tereščák met een sublieme pass. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Borový is nu in balbezit. Tereščák verovert de bal door een tackle van achteren. Tereščák speelt de bal door. Klungelig pakt Újezdecký de bal. Újezdecký schiet op doel. Hrdlička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tauský met een sublieme pass. Tereščák heeft problemen om de bal te vangen. Tereščák speelt de bal door. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Povaleč bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký verovert de bal door een tackle van achteren. Újezdecký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:4

36e minuut.
Tauský kopt de bal weg. Záviska probeert de bal met de borst te controleren. Záviska speelt de bal door. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Tereščák de bal. Tereščák passt de bal in één keer door. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Újezdecký is nu in balbezit. Újezdecký speelt de bal door. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK:Doubí 76%, Saimi Angels 24%.
FK:Doubí - Saimi Angels 0:5

46e minuut.
Wuytens geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dítě zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pojar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojar schiet op doel. Frasquier bokst de bal weg.

49e minuut.
Vilkovský controleert de bal met de borst. Újezdecký rent richting de bal. Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrdlička probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tauský passt de bal in één keer door. Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský passt de bal zonder na te denken. Tereščák heeft problemen om de bal te vangen. Tereščák passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Vilkovský rent richting de bal. Vilkovský speelt de bal door. Újezdecký is nu in balbezit. Újezdecký schiet op doel. Hrdlička maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:6

61e minuut.
Tauský probeert naar een medespeler te passen. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:7

62e minuut.
Duta geeft de bal voor. Simon controleert de bal met de borst. Simon met een sublieme pass. Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:8

64e minuut.
Povaleč geeft een lange en hoge pass. Vilkovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Újezdecký de bal. Újezdecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:9

74e minuut.
Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák probeert naar een medespeler te passen. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Habanec kopt de bal weg. Daar is Tereščák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tereščák met een sublieme pass. Újezdecký is nu in balbezit. Újezdecký schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Machulda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:10

77e minuut.
Duta geeft een lange en hoge pass. Tereščák probeert de bal met de borst te controleren. Záviska speelt de bal door. Újezdecký probeert naar een medespeler te passen. Tereščák geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tereščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tereščák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Záviska de bal. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tauský passt de bal met de wreef. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Habanec rent richting de bal. Vilkovský onderschept slim de pass. Vilkovský met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tereščák rent richting de bal. Tereščák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:11

89e minuut.
Záviska speelt de bal door. Simon is nu in balbezit. Borový tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borový krijgt een gele kaart. Simon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kotaška komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hrdlička met een harde bal richting middenveld. Tauský kopt de bal weg. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Vilkovský met de inworp. Kotaška rent richting de bal. Kotaška geeft een lange en hoge pass. Tauský geeft een hoge lob. Daar is Povaleč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrdlička kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Újezdecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Újezdecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK:Doubí - Saimi Angels 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK:Doubí 80%, Saimi Angels 20%.
FK:Doubí - Saimi Angels 0:12