Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Klešice Slavia Tichonice F.C.
Normal Tactiek Nexia
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 50.4
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Andrellis is nu in balbezit. Andrellis geeft een hoge lob. Vâlcu springt en kopt de bal. Klocna probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Měděnec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:1

9e minuut.
Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ryda de bal. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:2

10e minuut.
Švarc probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu rent richting de bal. Mishaxhiu passt de bal met de wreef. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:3

13e minuut.
Hajda probeert naar een medespeler te passen. Písecký rent richting de bal. Beneš maakt een afschuwelijke overtreding. Beneš krijgt een gele kaart. Písecký is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mishaxhiu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. Klocna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:4

14e minuut.
Vâlcu probeert naar een medespeler te passen. Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Písecký de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Felder probeert naar een medespeler te passen. Debnár is nu in balbezit. Debnár passt de bal met de wreef. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:5

31e minuut.
Caetano verovert de bal door een tackle van achteren. Caetano geeft een lange en hoge pass. Mishaxhiu heeft problemen om de bal te vangen. Mishaxhiu geeft de bal voor. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vâlcu kopt de bal weg. Daar is Měděnec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Písecký is nu in balbezit. Písecký haalt uit met een fantastische trap. Klocna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:6

34e minuut.
Andrellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrellis geeft een hoge lob. Měděnec kan de bal niet met de borst controleren. Písecký is nu in balbezit. Písecký schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Švarc met een sublieme pass. Klungelig pakt Vâlcu de bal. Vâlcu met een sublieme pass. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel. Klocna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:7

38e minuut.
Měděnec rent richting de bal. Vâlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap. Klocna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:8

42e minuut.
Mishaxhiu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Písecký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Písecký passt de bal zonder na te denken. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:9

45e minuut.
Felder verovert de bal door een tackle van achteren. Felder probeert naar een medespeler te passen. Andrellis speelt de bal door. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Klocna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klešice 76%, Slavia Tichonice F.C. 24%.
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:9

46e minuut.
Sahilli is nu in balbezit. Sahilli passt de bal in één keer door. Mishaxhiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Vâlcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Písecký kan de bal niet met de borst controleren. Písecký passt de bal met de wreef. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... Klocna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:10

53e minuut.
Anarqo`sov passt de bal zonder na te denken. Ryda is nu in balbezit. Vâlcu onderschept slim de pass. Vâlcu haalt uit met een fantastische trap. Klocna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:11

56e minuut.
Inworp. Mishaxhiu met een snelle inworp. Klungelig pakt Švarc de bal. Švarc geeft een lange en hoge pass. Vâlcu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Mishaxhiu controleert de bal met de borst. Mishaxhiu geeft een hoge lob. Vâlcu rent richting de bal. Vâlcu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:12

64e minuut.
Škroup speelt de bal door. Mishaxhiu geeft een lange en hoge pass. Písecký rent richting de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:13

65e minuut.
Andrellis is nu in balbezit. Andrellis met een sublieme pass. Anarqo`sov rent richting de bal. Andrellis is nu in balbezit. Andrellis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Mishaxhiu is nu in balbezit. Mishaxhiu passt de bal zonder na te denken. Vâlcu is nu in balbezit. Vâlcu schiet op doel. Klocna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:14

80e minuut.
Ryda geeft de bal voor. Doseděl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mishaxhiu. Mishaxhiu krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Měděnec geeft een lange en hoge pass. Škroup rent richting de bal. Škroup geeft de bal voor. Vâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Vâlcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Debnár is nu in balbezit. Debnár passt de bal met de wreef. Vâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vâlcu schiet op doel. Klocna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:15

88e minuut.
Beneš rent richting de bal. Beneš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mishaxhiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Švarc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mishaxhiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Švarc rent richting de bal. Švarc passt de bal in één keer door. Písecký rent richting de bal. Písecký haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mishaxhiu kopt de bal weg. Švarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Švarc geeft de bal voor. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Klešice 81%, Slavia Tichonice F.C. 19%.
FC Klešice - Slavia Tichonice F.C. 0:15