Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Louňovice pod Blaníkem Aston Punat
532 Tactiek 442 Dia
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.3 gemiddelde waardering 48.1
formidable Schieten excellent
very good Passen good
outstanding Verdedigen solid


3e minuut.
Chiodaroli speelt de bal door. Teplický is nu in balbezit. Zubáček onderschept slim de pass. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký draait met de bal, schiet en ... Ráš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Melchiorre passt de bal in één keer door. Rolls bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolls geeft een hoge lob. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski schiet op doel. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Chiodaroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasnica onderschept slim de pass. Galazzo met een sublieme pass. Teplický is nu in balbezit. Teplický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Schaaf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaaf passt de bal zonder na te denken. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel. Ráš probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Melchiorre rent richting de bal. Melchiorre speelt de bal door. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Šíma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - Aston Punat 1:0

17e minuut.
Schaaf probeert naar een medespeler te passen. Zubáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký onderschept slim de pass. Písecký haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Louňovice pod Blaníkem - Aston Punat 1:1

21e minuut.
Daar is Korfanty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiodaroli speelt de bal door. Teplický heeft problemen om de bal te vangen. Teplický schiet op doel. Ráš maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Korfanty passt de bal met de wreef. Melchiorre heeft problemen om de bal te vangen. Melchiorre met een sublieme pass. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Galazzo geeft een hoge lob. Zubáček kopt de bal weg. Amadou Tall speelt de bal door. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Korfanty met een snelle inworp. Chiodaroli probeert naar een medespeler te passen. Zubáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplický verovert de bal door een tackle van achteren. Teplický draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Písecký rent richting de bal. Písecký schiet op doel. Ráš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - Aston Punat 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 52%, Aston Punat 48%.
Louňovice pod Blaníkem - Aston Punat 1:2

46e minuut.
Chiodaroli is nu in balbezit. Chiodaroli met een sublieme pass. Písecký rent richting de bal. Písecký draait met de bal, schiet en ... Ráš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - Aston Punat 1:3

48e minuut.
Amadou Tall probeert naar een medespeler te passen. Písecký bereikt de bal nog maar net als eerste. Písecký passt de bal zonder na te denken. Teplický bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kurka de bal. Kurka geeft een lange en hoge pass. Wojnowski krijgt zijn hoofd ertegen. Šíma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Melchiorre speelt de bal door. Daar is Kurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurka passt de bal in één keer door. Hamášek rent richting de bal. Hamášek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Galazzo is nu in balbezit. Galazzo passt de bal zonder na te denken. Chiodaroli probeert naar een medespeler te passen. Teplický bereikt de bal nog maar net als eerste. Teplický haalt uit met een fantastische trap. Ráš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Steiger met een snelle inworp. Kurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurka probeert naar een medespeler te passen. Hamášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamášek haalt uit met een fantastische trap. Šíma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 50%, Aston Punat 50%.
Louňovice pod Blaníkem - Aston Punat 1:3